Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.03.2017

Tītara fileja ar asumiņu

Pagatavošanas laiks: 30 min 

Sastāvdaļas: 

1 tītara fileja, aptuveni 750 g 

1 ola 
½ tējkarotes maltu balto piparu 
1 tējkarote sāls 
2 glāzes rīvmaize

Servēšanai: 
Citrona daiviņas
Kaperi 
Anšovu fileja 


Pagatavošana:

Ņem 175 g tītara filejas uz porciju 

Sadalīt  fileju 1 cm biezumā. 

Samaisīt uz šķīvja  rīvmaizi, sāli un piparus. 

Olu viegli sakult. 

Tītara fileju apvārtīt vispirms olā, tad pikantajā rīvmaizē. 

Cept uz vidējas uguns apmēram 3 minūtes no katras puses. 

Kārto uz šķīvja gatavu fileju ar svaigi vārītiem kartupeļiem un sviestā tvaicētiem sparģeļiem,vēl var pievienot pupu saldās pākstis, tomātu un  salāta lapu.
Un protams citrona daiviņa.










  

Saistītie raksti

Lieldienu makarūni (recepte)
Krāsu nozīme ēdienā
Iegādāties krāsni par viszemāko cenu Baltijā!
Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka izvēlēties mazāk ierastus Latvijas produktus
Šefpavāra Artūra Taškāna recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts