Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

26.03.2014

Ķirbju zupa- recepte

Sastāvdaļas:

350 g ķirbis
50 g Fourme d`Ambert siers
50 g President mazsālītais sviests
10 ml saldais krējums
smalkā sāls
svaigi pipari
 

Pagatavošana:

Atdala sēklas, šķiedru un mizu no ķirbja. Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, pievieno President mazsālīto sviestu un liek uz mazas uguns gatavoties slēgtā katliņā, apmēram 5 minūtes. 

Tad pievieno 200 ml ūdens apmaisa un atstājam vēl uz 20 minūtēm.

Kad ķirbis ir kļuvis mīksts un vārījies apmēram 20 minūtes izgriežam to caur smalku sietu vai sasmalcinām blenderī, pievieno saldo krējumu, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek vārīties un mazas uguns, lai lēnām sasniegtu vārīšanās temperatūru. 

Kad zupa ir gatava salej to karstu trauciņos un pārklāj ar plānām Fourm d`Ambert siera šķēlītēm, kad siers ir izkusis, zupa ir gatava servēšanai.





horeca

  

Saistītie raksti

Izdevīgas cenas Waring® produkcijai no Baltic Master
Šefpavāra Raimonda Zommera pīrāgs neierastā izpildījumā ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem
Uztura mācība- Piena produkti un produkti, kuriem pievienoti augu tauki
Ātrākie un sulīgākie salāti vasarā – arbūzs ar brinzu un svaigu baziliku
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts