Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

26.03.2014

Ķirbju zupa- recepte

Sastāvdaļas:

350 g ķirbis
50 g Fourme d`Ambert siers
50 g President mazsālītais sviests
10 ml saldais krējums
smalkā sāls
svaigi pipari
 

Pagatavošana:

Atdala sēklas, šķiedru un mizu no ķirbja. Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, pievieno President mazsālīto sviestu un liek uz mazas uguns gatavoties slēgtā katliņā, apmēram 5 minūtes. 

Tad pievieno 200 ml ūdens apmaisa un atstājam vēl uz 20 minūtēm.

Kad ķirbis ir kļuvis mīksts un vārījies apmēram 20 minūtes izgriežam to caur smalku sietu vai sasmalcinām blenderī, pievieno saldo krējumu, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek vārīties un mazas uguns, lai lēnām sasniegtu vārīšanās temperatūru. 

Kad zupa ir gatava salej to karstu trauciņos un pārklāj ar plānām Fourm d`Ambert siera šķēlītēm, kad siers ir izkusis, zupa ir gatava servēšanai.





horeca

  

Saistītie raksti

Riteņbraucēju – Radlera alus
Šefpavāra Artūra Taškāna recepte
57 restorāni aicina izbaudīt Rīgas restorānu nedēļu
Inkomercs K- profesionālo virtuves un tirdzniecības iekārtu izpārdošana
Aizved savējos uz restorānu, palīdzi citiem tikt uz skolu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts