Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi kopā ar Sergeju Šiporovu

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

Šoreiz programmā:

    Krāsnī cepts kamembērs ar ogu salātiem un medus sinepju mērci
    Zivs en papillote ar beurre blanc sauce
    Liellopu gaļa Burgundijas gaumē (bourguignon) ar kartupeļu gratinu
    Ābolu Tarte tatin

Kursa cena: 50 EUR

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Viesību un mācību telpa „Viesistaba Kazarmās” Torņa iela 4-2b, Rīga, LV-1050


Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā: http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Viesnīcu kategorijas un zvaigznes
18.oktobrī, Latvijas Etnogrāfiskājā brīvdabas muzejā- Putras diena (receptes)
5 idejas kā būtiski palielināt restorāna terases apgrozījumu vasaras sezonā
12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm
Klasiskie bārmeņi darba tirgū ir pieprasīta profesija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts