Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi kopā ar Sergeju Šiporovu

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

Šoreiz programmā:

    Krāsnī cepts kamembērs ar ogu salātiem un medus sinepju mērci
    Zivs en papillote ar beurre blanc sauce
    Liellopu gaļa Burgundijas gaumē (bourguignon) ar kartupeļu gratinu
    Ābolu Tarte tatin

Kursa cena: 50 EUR

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Viesību un mācību telpa „Viesistaba Kazarmās” Torņa iela 4-2b, Rīga, LV-1050


Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā: http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

LUAC nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"
Padomi džentelmeņiem-kā dāvināt un pasniegt dzirkstošo vīnu
Dārgākās naktis Maskavas biznesa klases viesnīcās
Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Pasaulslavenais šefpavārs Darils Bigs pārsteigs gardēžus Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts