Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

26.02.2014

26. februāris 18:00 Interesantas Jēra gaļas receptes ar Sergeju Šiporovu

Kursā pavārmākslas lielmeistars Sergejs Šiporovs stāstīs visu par jēru pagatavošanu un to pagatavošanas dažādajiem veidiem. Interesants kurss patiesiem jēra gaļas cienītājiem.

Šoreiz kursā:

    Jēra un zaļo pupiņu salāti ar Wafu salātu mērci

    Pikantais jērs Marokas stilā ar turku zirņu zupu

    Marinēts Jēra gurna steiks ar ratatouille un polentas kraukšķiem

    Saldētu ogu zupa ar salda vīna krēmu

Kursa cena: 50 EUR

Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, Sākums:18:00

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Gandrīz 2 tūkstošus gadu sena tējas recepte pret gripu
29. oktobris plkst. 18:30 Vīna degustācija – Ciemos pie slaveno Toskānas vīna darītāju ģimenes Frescobaldi
Konusa picas -jaunas biznesa iespējas
12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm
Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts