Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.03.2014

26.martā- Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu

26. marts plkst.18:00 pavārkuss – Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu.



Interesantais un radošais šefpavārs dalīsies ar jaunām un interesantām idejām, kā padarīt klasiskus latviešu ēdienus interesantākus un mūsdienīgākus.

Šoreiz programmā:

    Topinambūru zupa ar pētersīļu pesto
    Vēža un laša kūciņas ar gurķiem un piparu mērci
    Sautēta vistas krūtiņa estragona mērcē ar kartupeļu vafelēm
    Skābā krējuma kūka ar ogām

Kursa cena: 45 Eur



Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011


Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

«SUMMERTIME – aicina Inese Galante»: mūzikas svētku kulminācija festivāla Galā koncertā
Četri padomi sarkanās gaļas pagatavošanai
Idejas peļņas palielināšanai
Āte svētku galdam (recepte)
Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts