Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

28.01.2014

Recepte- Menca ar olīvu pastu


Menca ar olīvu pastu


Sastāvdaļas (4 porcijām) 
200 g mencas filejas 
2 ēdamkarotes olīveļļas 
4 šķēles šķiņķa 
30 g olīvu pastas
30g rukola
4 šķēles maizes 

Pagatavošana

Sadalīt zivis četrās vienādās daļās. Noskalo zivju šķēles un nosusina ar papīra dvieli. Uzkarsē ēdamkaroti eļļas pannā un cep zivis no abām pusēm  divas minūtes. 

Apcep šķiņķa šķēles pannā, līdz tās ir kraukšķīgas. 

Izgriezt četrus apļus maizes šķēles un apcep. Tām ir jābūt zeltainām no abās pusēm. 

Kārto porcijā - apceptā maizes šķēle, virsū liek rukolu, tad menca, olīvu pasta, šķiņķis.

Labu apetīti! 
 

  

Saistītie raksti

HoReCa.LV IESAKA
Četri padomi sarkanās gaļas pagatavošanai
Šodien šokolādes kūku diena
Zaļā nedēļa Berlīnē, 2021. gada 20.-21. janvārī tiešraidē
Horeca ABC-10 viesmīlības noteikumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts