Raksti
NRDATA POS: Planšete viesmīlim efektīvai restorāna vadībai
Restorāna virtuvē ir atrodama gan tās klasika
Svaigas uzkodas

Kā radīt Latte Art

Kartupeļu laiviņas ar mizu- garšīgs jaunums no Farm Frites!

Uzkoda ar "dipi" mērci. Kartupeļi ar ieapaļo griezumu ir ideāli piemēroti, lai paņemtu "dipi" mērci. Šiem kartupelīšiem ir lieliska garša.
Kartupeļu laiviņas ar mizu ir garda piedeva pamatēdienam. Tā piemērota gan gaļas, gan zivju ēdieniem.
Efektīva virtuves displeja sistēma – izcilam servisam
Restorāns ir kā miera osta, kur izcils garšas baudījums
Nils Matisons: Nodrošinām drošu darbību ar kases aparātiem
Lai mazinātu un novērstu krāpšanos ar nodokļu un citu maksājumu
Fiskars piedāvājums nedēļas nogalē 2
Fiskars piedāvājums nedēļas nogalē
Citrusaugļu laiks!

Kas gan ir labāks par rīta sākumu
Jauns risinājums “Elektroniskā rinda” ātrās ēdināšanas uzņēmumiem

''Elektroniskā rinda" ir R-Keeper restorānu uzskaites sistēmas jauns
Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipi

Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)

Pasaulē slavenākais pavārs Džeimijs Olivers
Gastronomiskās tendences 2016

Arvien vairāk cilvēku Eiropā pievērš uzmanību veselīgam uzturam
HoReCa ABC- Viesnīcu darbinieki
Lai arī pasaulē ir daudz dažāda lieluma un kvalitātes viesnīcu
Iedvesmas lekcija par skriešanu ziemā un lauku labumu tirdziņš

Tiem, kam Jaunā gada apņemšanos sarakstā iekļauts veselīgs dzīvesveids
Tartars

10. Pareiza uztura ieteikumi

Vīnu degustēšana - kā pareizi izbaudīt vīnu

Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.
Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni
