Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
Vasaras deserts -ogas ar biskvītiem un karsto šokolādes mērci
Tendence: patērētāji pieprasa premiālo un autentisko
Daži interesanti fakti par pankūkām
Uztura mācība- 5 veselīgi produkti, kurus jāēd ar mēru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts