Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Veselīgs dzīvesveids
Drošam ir jābūt ne tikai ēdienam, bet arī traukam, kurā tas pasniegts
Ziemassvētku konditorejas brīnumi
Kāpēc NEDRĪKST ATLIKT automatizācijas sistēmas ieviešanu Jūsu restorānā?
Bioloģiski ražoti produkti, kā pie tiem tikt


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts