Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

2019. gadā sasniegts augstākais ārvalstu ceļotāju skaits un izdevumu apjoms Latvijā
Infografika: fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem
Ķīnas garša marmora olā- cita olu krāsošanas recepte
Džeimija Olivera šokolādes un ķirbju kūka
15. jūlijs plkst.18 00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu-Pasaules ēdienu modes tendences-Street food


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts