Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

3. jūnijā pl 18:00 Indijas reģionālo ēdienu variācijas ar Gati Grosbergu
Svētku recepte gardēžiem - jēra ribiņas
Aktualitātes kafejnīcās, restorānos un bāros 2021. gadā
Recepte- Menca ar olīvu pastu
Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts