Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)
Latvijas Pavāru Klubs sadarbībā ar Farm Frites aicina uz semināru
Bocuse d’Or Latvijas komandas atbalsta vakariņas
No pieredzes līdz ienesīgumam – starptautisks seminārs Rīgā
Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts