Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Kardiologs un saldējuma entuziasts ir izveidojis īpašu saldējumu
Starptautiskās pankūku dienas torte
Seminārs-Kaucmindes receptes šodienas meitenēm
Starptautiskā Šokolādes dienā atgādina, ka gardais kārums var arī beigties
Ar augļiem un ogām pret vīrusiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts