Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.06.2014

3. jūnijā pl 18:00 Indijas reģionālo ēdienu variācijas ar Gati Grosbergu

Kas ir tie ēdieni, kas nāk prātā, kad domājat par Indiešu virtuvi? Kas ir tās garšvielas, kuras visbiežāk asociējas ar Indijas garšām un smaržām? Šajā kursā šefpavārs izmēģinās dažādus klasiskus Indiešu ēdienus ar Latvijā nopērkamām garšvielām un sastāvdaļām. Būs ļoti interesanti.
 

Šoreiz programmā:

 
  • Garam Masala baklažāni ar tomātu mērci un Raitu
  • Tikka Masala ar kūpinātas paprikas basmati rīsiem
  • Krāsnī cepta skumbrija pikantā Tandori marinādē
  • Sarkano lēcu karijs ar tomātiem un svaigu koriandru
  • Safrāna un mango jogurts ar ingveru un Indijas riekstiem

Kursa cena: 45 Eur/personai


Norises vieta un pieteikšanās:
Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011 

  

Saistītie raksti

Drošam ir jābūt ne tikai ēdienam, bet arī traukam, kurā tas pasniegts
NRDATA POS: Planšete viesmīlim efektīvai restorāna vadībai
IBA - virtuālā maizes meistaru tikšanās no 25-28. 10.2021
Neveselīgo produktu aizvietotāji slaidumam un veselībai - TOP 10
Riga Food ietvaros Gaschema demonstrēs pārtikas gāzu, sausā ledus un šķidrā slāpekļa pielietojumu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts