Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.06.2016

Garneles ar laima sviestu (recepte)

4 porcijas

Sastāvdaļas
24-48 nolobītas garneles atkarībā no to lieluma
8 kociņi

Garšvielu sviests
150 g nesālīta sviesta
50 ml sausā baltvīna
1 laima sula un miziņa
1 tējkarote Dansukker brūnā cukura
1 ēdamkarote rīvēta dzeltenā sīpola

Dekorēšanai
laima auglis
pētersīļi vai koriandrs


Izmantojot elektrisko putotāju, pagatavojiet garšvielu sviesta masu, sajaucot sviestu, vīnu, laima sulu, brūno cukuru un sīpolu.

Uzduriet garneles uz kociņiem. Apsmērējiet garneles ar garšvielu sviestu un ievietojiet ledusskapī uz 1 stundu, pēc tam tās grilējiet 1 minūti no abām pusēm.

Kārtojiet garneļu iesmiņus siltā traukā kopā ar atlikušo garšvielu sviestu, laima daiviņām un pētersīļiem vai koriandru. Ieteicams ēst siltas.

  

Saistītie raksti

Viļņas Kaziuko gadatirgus: amatnieku un dažādu tautu kulinārijas festivāls
Marta mēneša tēma- Francija. Francijas garša
Izstāde “Tallinn FoodFest 2016” aicina profesionāļus un gardēžus
Absinta pasniegšana
LED objekti gaišākam noskaņojumam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts