Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.10.2018

Helovīnu receptes-Olbaltumu spociņi

Bezē spociņi

 

Bezē spociņi ir neticami gards konditorejas izstrādājums. Jautra nodarbe gan lieliem, gan maziem. Kāpēc gan Helovīnos neuzcept šokolādes torti un to neizdekorēt ar vairākiem bezē spociņiem?

Sastāvdaļas
6 olu baltumi
300 g Dansukker smalkā cukura
1 šķipsniņa sāls

Ar putotāju vidējā ātruma režīmā saputo olu baltumus stingrās putās. Pievieno sāli un cukuru un, uzstādot putotājam lielāko ātrumu, turpina putot, līdz masa kļūst viendabīga. Iepilda masu konditorejas špricē un izpūš spociņu formā. Cep cepeškrāsns vidū 125°C apm. 1 stundu. Izliek uz restītēm. Spociņu acīm izmanto izkausētu šokolādi vai glazūru.


Zemeņu spociņi



Sastāvdaļas
svaigas zemenes
baltā šokolāde
1 ēd. kar. olu baltumu
50–100 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu


Pārbauda, vai zemenes ir tīras un nebojātas. Izvēlas zemenes, kuras var nolikt vertikāli, vai nolīdzina ogu apakšdaļu. Izkausē šokolādi tvaika peldē. Paņem zemeni aiz kātiņa un iemērc izkausētajā šokolādē. Uzliek uz cepamā papīra, lai nožūst. Samaisa olas baltumu un pūdercukuru ar šokolādes garšu, iepilda konditorejas špricē. Ar šprici uzzīmē spociņiem acis un muti.




Receptes no Dan Sukker

  

Saistītie raksti

No 12.-18. oktobrim Rīgas restorānos "Rudens nedēļa"
Mētras - gardām maltītēm un veselībai
Lojalitātes un bonusu sistēma Jūsu uzņēmumam – iikoCard5!
Vasaras deserts - saldējums
Piecas biežāk pieļautās kļūdas vistas cepeša gatavošanā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts