Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

14.10.2021

IBA - virtuālā maizes meistaru tikšanās no 25-28. 10.2021

Maizes cepēji, konditori un interesenti tiek aicināti piedalīties ideju apmaiņā. No 25. līdz 28. oktobrim 2021.g. vietnē iba.Connecting Experts notiks virtuālais ceļojums, četrās tēmas un tikšanās vietas: CONNECT, DISCOVER, LEARN un ENTERTAIN.

iba. ekspertu virtuālais pasākums notiks 96 stundas. CONNECT tikšanās vietā notiks ideju apmaiņa starp nozares dalībniekiem visā pasaulē. 

Sadaļā DISCOVER dalībnieki var gaidīt produktu prezentācijas un individuālas konsultācijas no tādiem izstādes dalībniekiem kā KOMA Cooling & Conditioning, Forbo Siegling GmbH, Maquinaria Viñas S.L. un Bundy cepšanas risinājumi. Turklāt Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG piedāvās savu produktu video demonstrāciju. Cita starpā Marel TREIF GmbH, Somengil S.A., MIWE Michael Wenz GmbH vai Rademaker inovāciju kabīnes sniegs ieskatu maizes nozares nākotnē. Šeit galvenā uzmanība tiks pievērsta jaunām funkcijām, ilgtspējībai un energoefektivitātei. Speciālisti demonstrēs prezentācijas, pēc kurām būs iespēja diskutēt un veidot tiešraides jautājumu un atbilžu sesijas

LEARN vietne piedāvā dalībniekiem maizes nozares speciālistu prezentācijas no maizes nozares. Šajā tikšanās vietā būs gan izstādes dalībnieki, gan partneri, tostarp Gira, AIBI, Rabobank un prof. Dr. Klaus Lösche no Northern Food Tec GmbH (NFT) dažādās valodās un laika joslās. Dalībnieki var reāllaikā mijiedarboties ar Berndu Ketsheru, akadēmijas Deutsches Bäckerhandwerk Weinheim tiešraidē 28. oktobrī.

 Būs arī vairākas prezentācijas ar papildu “Live Q&A” sesijām. Beigās dalībniekiem tiks atvērts papildu logs, kurā viņi varēs tieši iesaistīties tiešā sarunā ar runātāju. Tādā veidā iba.Connecting Experts virtuālajā telpā piedāvā dubultas priekšrocības: ne tikai speciālistu prezentācijas, bet arī pasaules mēroga tiešraides apmaiņa ar ekspertiem neatkarīgi no vietas un laika.


Vairāk par pasākumu, skatīt šeit: https://www.iba.de/en/presse/?dt=742

  

Saistītie raksti

Ostas pilsēta Bordo – ko iesākt šajā vasarā
Helovīnu receptes-Olbaltumu spociņi
Uztura speciāliste: gaļa ir efektīvāks dzelzs avots nekā augu valsts produkti
Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
26. aprīlī seminārs- "Vom Fass" produkcijas klāsts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts