Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

21.08.2013

Kazas piens veselībai un skaistumam

Kazas piens veselībai un skaistumamAptuveni 2% no pasaulē izdzertā piena saražo kazas. Kazu audzēšanai ir pieaugoša uzturvērtības un ekonomiskā nozīme. Tas tāpēc, ka kaza ir izturīgs dzīvnieks, kas spēj pielāgoties dažādiem klimatiskajiem apstākļiem.

21.08.2013

KOKTEIĻU AKADĒMIJA

Atvērto durvju diena 28.augustā. 

Tuvākā nodarbība 2. septembrī.

 Fantastiski aizraujošs un visatraktīvākais Bar Department modulis
 - kokteiļi!


13.08.2013

Drošam ir jābūt ne tikai ēdienam, bet arī traukam, kurā tas pasniegts


Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem atgādina, ka vienmēr, iegādājoties traukus, kuros tiks gatavoti un pasniegti ēdieni, to izplatītājam vai ražotājam ir jāpieprasa dokumenti, kas apliecina, ka, traukiem nonākot saskarē ar pārtiku, nenotiks dažādu cilvēkam kaitīgu vielu migrācija jeb citiem vārdiem sakot – traukos esošās vielas neapdraudēs patērētāju veselību.



05.08.2013

“Kartupeļu akadēmija”- kartupeļu vēsture un izcelsme

 “Kartupeļu akadēmija”, tā ir jauna rubrika, kuras ietvaros  jūs varēsiet uzzināt par kartupeļu izcelsmi, kvalitātes kritērijiem, pagatavošanas veidiem un daudz ko citu, kas noderēs gan gatavojot kartupeļus mājās virtuvē, gan restorānā.



29.07.2013

Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola piedāvā apgūt aktuālas profesijas

Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola nodrošina iespēju apgūt mūsdienu Latvijas un ārzemju darba tirgū aktuālu profesiju īsākajā laikā (no 9 līdz 16 mēneši)

Viesnīcu servisa speciālists
Šī 3. līmeņa kvalifikācijas programma gatavo servisa organizēšanas speciālistus viesnīcu tipa uzņēmumiem. 

25.06.2013

Kafijas pasaulē

Cik patīkami sākt rītu ar malku aromātiskas kafijas! Šodien kafija ir neatņemama daudzu brokastu un kafijas paužu sastāvdaļa, bet cik daudz mēs zinām par šo dzērienu?



27.05.2013

5 indīgi ēdieni, kurus mēs mīlam ēst

Katru dienu mēs apēdam dažādus ēdienus, kuri sevī iekšā tur nāvējošas indes. Lielākoties mums par to nav jāuztraucas, jo masu ražotāji nodrošina, lai augļi un dārzeņi, ko lietojam uzturā, būtu droši, tomēr laiku pa laikam konstatē nāves gadījumus tieši, kad cilvēks apēd indīgā auga nepareizo daļu.   

24.05.2013

Medus - unikāls produkts cilvēka veselībai

Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi, fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas un organiskās skābes.







16.05.2013

5 idejas kā būtiski palielināt restorāna terases apgrozījumu vasaras sezonā

Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs  vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.    
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!  



07.05.2013

webapmaciba.lv

Webapmaciba.lv nodrošina pārtikas higiēnas apmācības kursu un sertifikāciju. 
Apmācības kurss un sertifikācija atbilst PVD prasībām. 
Webapmacibas.lv piedāvājuma priekšrocība ir izmaksu un laika ekonomija.

06.03.2013

Tipiskais ziemeļu augs – bērzs

Pēc garās ziemas katrs vēstnesis, kurš nes sev līdzi pavasara dvesmu, tiek sagaidīts atplestām rokām. Ikkatru pavasari gaidām, kad melnbalti strīpainajos bērzu stumbros atkal sarosīsies to „asinsrite”, veldzējot ar savu sulu ziemas nogurdinātos cilvēkus. 






04.03.2013

“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu

Pērn a/s “Latvijas balzams” ražotajam dzirkstošajam vīna dzērienam “Rīgas Dīva” izdevies iekarot 2 % tirgus daļu dzirkstošo vīnu segmentā, kopējam pārdošanas apjomam pārsniedzot plānoto vairāk nekā trīs ar pusi reizes. Turpinot šo veiksmes stāstu, vietējais ražotājs paplašina “Rīgas Dīvas” līniju ar jaunu garšu  “Rīgas Dīva Rose Fusion”. FOTO.





02.02.2013

Kur nopirkt virtuves iekārtas?

Ir vairāki veidi kā nopirkt iekārtu , taču jāpsver Jums izdevīgākais, nevis lētākais, bet IZDEVĪGĀKAIS un drošākais, ja tas ir arī lētākais –  tad super!

31.01.2013

PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ

Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni
klasiskā Itālija – 11.02.2013.
Chardonnay & Riesling – 18.02.2013.
Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013.






14.01.2013

Pavārmāksla Eiropā

Par pavārmākslas sākumiem ir maz ziņu. Taču pavārmāksla ir ēdiena gatavošana. Pavāri izvēlas un kombinē dažādas sastāvdaļas, izmantojot dažādus paņēmienus un viņiem zināmas metodes.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts