Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti


10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

08.02.2014

Ir noteikti "GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2013" laureāti

Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē. 







29.12.2013

Absinta pasniegšana

Ir dažādas Absinta pasniegšanas metodes – dažiem patīk to baudīt, sajaucot ar ūdeni.

29.12.2013

Viskija un ēdiena saderība

Nevienam nav svešs fakts, ka izsmalcinātu vīnu vēl pilnīgāku padara pareiza ēdiena izvēle pie tā. Patiesībā, ne tikai dārgs “chateau” vai vintage “reserva” u.t.t., bet arī vidējas klases vīns mainīs savas labās īpašības uz augšu, ja tiks pasniegts pie pareiza ēdiena.


03.12.2013

Kāposts – organisma attīrītājs. Veģetārā šnicele

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus dabīgu dziedniecisku vielu savienojumus, kas veicina kaitīgo vielu izvadīšanu un organisma attīrīšanos. Kāposts arī palīdz dezinficēt ārējas brūces un uzlabot organisma iekšējo veselību. 




13.11.2013

Astoņas lietas, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch”

Ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās. Tādēļ, uzsākot savu vēlo brokastu piedāvājumu, restorāns „Aqua Luna” ir apkopojis astoņas lietas, ko būtu vērts zināt par šo tradīciju.




04.11.2013

Olīveļļa

Olīveļļa ir augu eļļa, kas tiek izgatavota no olīvkoka Olea europaea augļiem olīvēm. Olīveļļu iegūst kā no šo augļu mīkstuma, tā arī no sēklām. Olīveļļa ir dažādu taukskābju triglicerīdu maisījums, kurā dominē oleīnskābes esteri -virs 80%. Olīveļļā ir samērā maz E vitamīna, salīdzinot ar citām eļļām.


04.11.2013

Rudens semestris bārmeņu skolā turpinās. Sākums 19. novembrī

Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.
​Pirmā nodarbība 19.11.





08.10.2013

Rudens semestris bārmeņu skolā turpinās!


pirmā nodarbība  14.oktobrī

Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.




03.09.2013

HoReCa.LV IESAKA

Rīga Food 2013 izstādes laikā notiks vairāki interesanti pasākumi. HoReCa.lv cita starpā iesaka apmeklēt „Pavāru kluba” , „Vitrum”  un „Farm Frites” stendus.

Izstādēs laikā  „Pavāru kluba” stendā varēs iepazīties   ar  Farm Frites zīmola produkciju.



Savukārt  trešdien, ceturtdien un piektdien sadarbībā ar Vitrum (Vitrum stendā) plkst.: 12:00 līdz 13:00 būs  prezentācijas ar Vitrum jaunās paaudzes fritieri un Farm Frites  produkciju.


 Visi interesenti laipni gaidīti.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts