Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti







12.11.2012

Prasme veidot attiecības – vērtība mūsdienās

Prasme veidot attiecības ir jālolo un regulāri jākopj, jo īpaši mūsdienās, kad darbu un atbildību daudzums padara mūs trauksmainākus, nervozākus, iespējams, ne tik jutīgus pret to, ko jūt un domā otrs cilvēks, arī mūsu bērni. 


02.11.2012

Parastā egle – gan mežā, gan dārzā

Mūsu platuma grādos, kur periods, kad koki rotājās zaļā ietērpā, ir īss un  tādi mūžzaļie augi kā efejas nejūtas pārāk komfortabli, bieži vien lai ienestu dzīvības dvesmu dārzā gan vasarā, gan ziemā, šim mērķim tiek izvēlēti dažnedažādi skujeņi – arī parastā egle jeb Picea abies. No meža ienākusi dārzā, tā tur ieņēmusi stabilu vietu un ļauj ziemas baltumā atcerēties, ka pavasaris nemaz nav tik tālu.




23.10.2012

KP piemēro sodu SIA „Palink” par apvienošanās nepaziņošanu

12.oktobrī Konkurences padome (KP) pieņēma lēmumu piemērot naudas sodu SIA „Palink” par nepaziņotu apvienošanos, kas izpaudās kā konkurējoša uzņēmuma aktīvu pārņemšana, atverot jaunu lielveikalu telpās, kuras līdz tam izmantoja SIA „Rimi Latvia”. Uzņēmumam piemērots naudas sods Ls 25 725 apmērā.


17.10.2012

Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums

Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums pēc idejas varētu pretendēt uz Guinnesa rekordu. Šīs abas viesnīcas, kuras atrodas Vācijā  pārsteidz apmeklētājus ar savu neparasto interjeru.
Sala ar propelleri ir neliela privāta viesnīca ar 45 numuriem, kas  uzcelta 2003. gadā Berlīnē. 

10.10.2012

Baltijas vīnzinis 2012 ir latvietis Jānis Kaļķis

No 5.-6.oktobrim Viļņā jau astoto reizi norisinājās Baltijas Vīnziņu Vana Tallin Grand Prix, un par konkursa uzvarētāju kļuva Jānis Kaļķis no Latvijas. Konkursa galvenais atbalstītājs, uzņēmums Liviko uzvarētājam pasniedza balvu – 1000 eiro vērtu ceļojumu. Otro vietu izcīnīja lietuvietis Narimantas Miežys un Kristjans Markii no Igaunijas ierindojās trešajā vietā. Visu dalībnieku prasmes vērtēja starptautiska žūrija, kuru vadīja Andreas Larsson, labākais sommeljers jeb vīnzinis pasaulē (2007, ASI).



10.10.2012

“Latvijas Produkts” biedri varēs saņemt bezmaksas apmācības mārketinga un pārdošanas jomās

Birojs “Latvijas Produkts” noslēdzis vienošanos ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija” par jaunas biznesa izglītības atbalsta programmas izveidi “Latvijas Produkts” biedriem, kas paredz, ka uzņēmumi varēs pieteikt dalību apmācībās, kas ietver biznesa stratēģijas izveidi un inovācijas, pārdošanas meistarību un klientu piesaisti, personāla vadību un tā motivēšanu, kā arī mārketingu un reklāmu.



10.10.2012

Kursu kalendārs oktobrim un novembrim

Sergejs Šiporovs ir šefpavārs, kurš trīs gadus strādājis, mācījies un pilnveidojis savas zināšanas un garšas izjūtas Anglijā divu Michelin zvaigžņu restorānā Le Manoir aux Quat’Saisons pie restorāna patrona Raymond Blanc, stažējies Helsinkos divu Michelin zvaigžņu restorānā Chez Dominique, pēc tam Latvijā strādājis tādos zināmos restorānos kā Monte Rosso un Radisson SAS Daugava. 



29.08.2012

Ievads par garšvielām

Veikalu tīklos tiek piedāvāts plašs garšvielu sortiments. Kā orientēties plašajā piedāvājumā un kā noteikt garšvielu kvalitāti? Tas ir jautājums, par kuru piedomā tikai retais. 






Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts