Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.06.2016

HoReCa darbinieku darba specifika

Dažādu darbinieku aptauju rezultāti liecina, ka aptuveni 47,5% darbiniekiem, kuri strādā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, ir desmit vai vairāk stundu gara darba diena vismaz reizi mēnesī. Vidēji HoReCas nozarē strādājošie nedēļā nostrādā 43,4 stundas.

01.06.2016

Kā cept zivis

Vispirms zivs ir jānotīra, jānomazgā 



















09.03.2016

Kā radīt Latte Art

Latte art – (no itāļu valodas latte- piens un art- māksla) ir putota piena ieliešanas tehnika espresso kafijā. Rezultātā uz kafijas virsmas veidojas visdažādākie zīmējumi. Papildus tam zīmējumus uz kafijas virsmas var veidot ar kādu asu priekšmetu (zobu bakstāmo) vai šokolādes sīrupu.

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts