Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2016

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

Rīgas Restorānu nedēļa notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. 2016.gadā restorānu nedēļas notiks no 16. - 22. maijam un no 10.-16.oktobrim.

Tās laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

Avots: liveriga.com

  

Saistītie raksti

Drošam ir jābūt ne tikai ēdienam, bet arī traukam, kurā tas pasniegts
Džeimija Olivera pildītais Ziemassvētku tītars ar mērci
Eksperti: sāls patēriņa samazināšanai jābūt globālai prioritātei
Ievads par garšvielām
Neēdiet to! Saraksts ar 35 produktiem un vielām ēdienos, kuri ir kaitīgi un kāpēc


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts