Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2016

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

Rīgas Restorānu nedēļa notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. 2016.gadā restorānu nedēļas notiks no 16. - 22. maijam un no 10.-16.oktobrim.

Tās laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

Avots: liveriga.com

  

Saistītie raksti

Uztura speciāliste: gaļa ir efektīvāks dzelzs avots nekā augu valsts produkti
Horeca.lv ABC - Garšvielu tirgus Latvijā
HoReCa ABC. Risinājumi, kurus atzinīgi novērtēs katrs viesnīcas klients
Burritos ar vistas malto gaļu
Bezalkoholiskie siltie kokteiļi aukstām ziemas dienām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts