Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2016

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

Rīgas Restorānu nedēļa notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. 2016.gadā restorānu nedēļas notiks no 16. - 22. maijam un no 10.-16.oktobrim.

Tās laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

Avots: liveriga.com

  

Saistītie raksti

Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
Sasildīt sevi „no iekšpuses”
Kā pagatavot sulīgas cūkgaļas maltītes
Šefpavāra Raimonda Zommera pīrāgs neierastā izpildījumā ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem
Uztura mācība. Cik veselīgas ir paku sulas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts