Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti





16.06.2016

Dažas idejas Līgo mielastam

Nenogatavinātais ķimeņu siers labi garšos vienkārši sagriezts šķēlītēs ar piemērotu dzērienu. 


14.06.2016

Vasaras ogu kalendārs

Vasarai sākoties, mūsu ēdienkarti saldāku un krāsaināku padara sulīgās zemenes, kazenes, jāņogas un citas ogas, kas ne tikai izcili garšo, bet ir arī veselīgas. 



06.06.2016

HoReCa darbinieku darba specifika

Dažādu darbinieku aptauju rezultāti liecina, ka aptuveni 47,5% darbiniekiem, kuri strādā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, ir desmit vai vairāk stundu gara darba diena vismaz reizi mēnesī. Vidēji HoReCas nozarē strādājošie nedēļā nostrādā 43,4 stundas.

01.06.2016

Kā cept zivis

Vispirms zivs ir jānotīra, jānomazgā 








08.04.2016

7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Trikāta Siera akadēmija sadarbībā ar Gastronome šefpavāru Jevgeniju Ponomarjovu atklāj septiņus noslēpumus, kā pasniegt sieru gan acīm, gan vēderam tīkamā veidā. 



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts