Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti



11.09.2016

Gaisīga ābolu kūku

Svētdien visā pasaulē un arī Latvijā atzīmēsim Tēva dienu. Tādēļ iesakam palutināt savu tēvu ar gardu ābolu – Čedaras siera drumstalkūku. Pievienojot tvaiku, tā kļūs īpaši gaisīga, un āboli kusīs uz Tavas mēles! 



06.09.2016

Kobe beef

Kobe beef jeb Kobes liellops  attiecas uz liellopu gaļas  izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti  saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. 


01.09.2016

Idejas peļņas palielināšanai

Kā rodas iiko? Viss sākas ar ideju. Tās nāk no visa – mēs pētām pasaules tendences, uzklausām talantīgu speciālistu un nozares ekspertu padomus. 


23.08.2016

Āzijas uzkoda no marinētiem cukini (recepte)

Cukini ir viens no populārākajiem dārzeņiem. Tas ir veselīgs un satur maz kaloriju,īpaši garšīgi ir jauni cukini. Jaunos cukini svaigā veidā var pieviet salātiem un uzkodām. Tos var cept, sautēt, marinēt.



09.08.2016

Viesnīcu zvaigžņu sistēma

Zvaigznes ir galvenais veids, kā pateikt viesnīcas luksusa līmeni. Piedāvājam informāciju par zvaigžņu vērtēšanas sistēmu un to nozīmi.

08.08.2016

Kā žāvēt augļus un dārzeņus.

Pārtikas dehidrācija ir vecākais zināmais pārtikas konservēšanas un uzglabāšanas paņēmiens. Kādreiz cilvēki lietoja lielu sāls daudzumu lai konservētu pārtiku, un viņi žāvēja pārtiku saulē vai uz malkas krāsnīm. Šodien pārtikas dehidrātors ir efektīvākais pārtikas žāvēšanas palīgs.





04.08.2016

Veselīgās brīnumogas – krūmmellenes


Lielogu melleņu, krūmmelleņu jeb augsto zileņu kultivēšana sākās pirms vairāk kā 100 gadiem Ziemeļamerikā, tādējādi radot ogulāju cerus ar daudz lielākām ogām, kā savvaļā pieejamajām zilenēm. 





Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts