Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.06.2017

Latvijā audzētie Kviešu Cāļi

Lielākai daļai cilvēku garšo vistas gaļa. Tā ir diētiska, garšīga un veselīga, pie nosacījuma, ja ir dabīga. Tomēr, pēdējā laikā ar vien vairāk nākas dzirdēt, ka lielveikalu piedāvātā vistas gaļa neapmierina. Pircēji meklē iespēju iegādāties lauku saimniecībās audzētu vistu gaļu.

Tāpēc izmantojot savu pieredzi, kas uzkrāta daudzus gadus strādājot lopkopībā un sadarbībā ar atsevišķiem zemniekiem, radās ideja izaudzēt Kviešu Cāļus.



Kāpēc Kviešu Cālis?

Kviešu cāļa ēdienkartes sastāvā ir vairāk nekā 90% Latvijas laukos auguši kviešu graudi un to pārstrādes produkti. Atlikusī daļa ir minerālvielas un vitamīni.

No šejienes arī nosaukums - Kviešu Cālis.

Kviešu Cālis vistu gaļu nevar saukt par bioloģisko, tomēr, tā ir ļoti labs kompromiss starp bioloģiski un rūpnieciski audzēto - gan kvalitātes, gan cenas ziņā.

Kviešu Cāļa cena ir vidēji 3,30 eur/kg + PVN, atkarībā no apjoma, regularitātes un piegādes vietas.
Ar vairumtirgotājiem par cenām vienojamies individuāli.
 
Priecāsimies, ja izrādīsiet interesi par mūsu audzētajiem cāļiem!

Vairāk informācijas: kviesucalis.lv


Kviešu Cālis  
 29115776 
 e-pasts kviesucalis@gmail.com












  

Saistītie raksti

HoReCa ABC- kas nepieciešams, lai saskaņotu restorāna vasaras terasi
15. decembris Sergeja Šipurova kurss krievu valodā. Dažādas jēru pagatavošanas receptes
VINTAGE- nedēļas pusdienu piedāvājums 31.03.-04.04.
Lai Līgo svētku maltīte būtu droša
«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts