Raksti
        
                
            11.07.2023
            
            
 
Arī veselīgus produktus jāēd ar mēru. 
        
        
                
            11.07.2023
            
            
 
Ir lietas, kas obligāti ir jāzina.
        
        
                
            06.03.2023
            
            
 
Vismaz 400 g dārzeņu un augļu iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir neatņemama veselīga uztura sastāvdaļa, tomēr ziemas periodā to daudzveidība un pieejamība svaigā veidā dažādu iemeslu dēļ var būt ierobežota
        
        
                
            17.02.2023
            
            
 
Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē
        
        
                
            20.01.2023
            
            
 
Svaiga, garšīga un uzturvielām bagāta maize ir mūsdienīgas un sabalansētas ēdienkartes neatņemama daļa 
        
        
                
            20.01.2023
            
            
 
Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. 
        
        
                
            20.12.2022
            
            
 
Ēdamās dāvanas ir īpašs savu mīļo un tuvo cilvēku iepriecināšanas veids. Tās ir ne vien gardas, bet arī parāda, ka par dāvanas saņēmēju esi ļoti piedomājis
        
        
                
            09.12.2022
            
            
 
No 16. līdz 17. decembrim Kuldīgā notiks lielākais Ziemassvētku tirdziņš Kurzemes novadā, kas pulcēs vairāk nekā 60 amatniekus, mājražotājus un jaunos uzņēmumus no Kuldīgas novada
        
        
                
            10.09.2022
            
            
        
        
                
            22.08.2022
            
            
 
Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti 
        
        
                
            08.07.2022
            
            
 
2022. gada Bocuse d’Or Europe ir noslēdzies. Latvijas Bocuse d'Or komanda ir atgriezusies no Eiropas čempionāta Budapeštā.  
        
        
                
            05.07.2022
            
            
 
Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm
        
        
                
            05.07.2022
            
            
 
Kafija ir efektīvs dzēriens mundrumam 
        
        
                
            05.07.2022
            
            
 
Lai pagatavotu gardus kruasānus, ir jāklausās franču mūzika un jāizmanto daudz sviesta, saka franču tautības maiznieks Metjū Mifsuds, kas ik dienu gatavo svaigus kruasānus 
        
        
                
            15.05.2022
            
            
Biedrības Pavāru klubs pasākumu programmu izstādes Riga food 2022 laikā 
        
        
                
            22.04.2022
            
            
 
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem. 
        
        
                
            30.01.2022
            
            
 
Kafijas dzeršana ir gan rituāls, gan garšas baudījums un  iespēja gūt enerģijas devu, ko nodrošina kofeīns –  metilksantīnu grupas alkaloīds
        
        
                
            23.12.2021
            
            
 
 
 
Jau šonedēļ katrā mājsaimniecībā tiks sirsnīgi atzīmēti Ziemassvētki un, gatavojot svētku maltīti,  aizvadītas sarunas ģimenes lokā
        
        
                
            21.12.2021
            
            
 
 
 
Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem
        
        
                
            18.11.2021
            
            
 
Ko celt valsts svētku galdā? Šis jautājums ir aktuāls katru gadu. Valsts svētki ir īpaši gandrīz katrā ģimenē, un katru gadu gribas pārspēt pašiem sevi un  mieloties ar kaut ko īpaši gardu
        
        
                
            11.11.2021
            
            
 
Pārtikas ražošanas un apstrādes industrijā jau gadu desmitiem pastāv labi zināma problēma – tauku radītie aizsērējumi kanalizācija sistēmā