Raksti
05.07.2022
Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm
05.07.2022
Kafija ir efektīvs dzēriens mundrumam
05.07.2022
Lai pagatavotu gardus kruasānus, ir jāklausās franču mūzika un jāizmanto daudz sviesta, saka franču tautības maiznieks Metjū Mifsuds, kas ik dienu gatavo svaigus kruasānus
15.05.2022
Biedrības Pavāru klubs pasākumu programmu izstādes Riga food 2022 laikā
22.04.2022
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem.
30.01.2022
Kafijas dzeršana ir gan rituāls, gan garšas baudījums un iespēja gūt enerģijas devu, ko nodrošina kofeīns – metilksantīnu grupas alkaloīds
23.12.2021
Jau šonedēļ katrā mājsaimniecībā tiks sirsnīgi atzīmēti Ziemassvētki un, gatavojot svētku maltīti, aizvadītas sarunas ģimenes lokā
21.12.2021
Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem
18.11.2021
Ko celt valsts svētku galdā? Šis jautājums ir aktuāls katru gadu. Valsts svētki ir īpaši gandrīz katrā ģimenē, un katru gadu gribas pārspēt pašiem sevi un mieloties ar kaut ko īpaši gardu
11.11.2021
Pārtikas ražošanas un apstrādes industrijā jau gadu desmitiem pastāv labi zināma problēma – tauku radītie aizsērējumi kanalizācija sistēmā
28.10.2021
Biopārtika Vācijas tirgū: individuālās B2B sarunās ar Vācijas biopārtikas tirgotājiem online platformā notiks no 3.-17. novembrim, savukārt konference pārcelta uz 2022.g. 9. martu
14.10.2021
Maizes cepēji, konditori un interesenti tiek aicināti piedalīties ideju apmaiņā. No 25. līdz 28. oktobrim 2021.g. vietnē iba.Connecting Experts
06.09.2021
No 9. līdz 11. septembrim satiec mūs plašākajā pārtikas izstādē Baltijas valstīs Riga Food, kas notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
18.08.2021
Viens no iemīļotākajiem bērnu ēdieniem ir cīsiņi
12.08.2021
Patīkamā gaisotnē, Lielozolu mājās norisinājās Novada garšas un Pavāru kluba tikšanās ar produktu kvalitātes konkursa 2020 zelta diploma ieguvējiem.
10.08.2021
Kad ārā ir saulains un burvīgs laiks, un rit straujš ikdienas ritms, nekas nevar būt labāks par sulīgu, ātri pagatavojamu un vieglu maltīti, kas piepildīs vēderus un vienlaikus atspirdzinās
04.08.2021
Cilvēks dažādus priekšmetus ēdiena gatavošanai sāka izmantot brīdī, kad atklāja uguni
23.07.2021
Vasara ir laiks, kad ne tikai baudām atpūtu ārpus telpām, bet arī labprāt gatavojam maltīti brīvā dabā
16.07.2021
Vasara rit pilnā sparā – dārzos un mežos gatavojas saldas un sulīgas ogas, kuras varam baudīt gan svaigā veidā, gan arī ar tām papildināt desertus
05.07.2021
Šogad no jūlija līdz oktobrim dažādās vietās Latvijā notiks Mājas kafejnīcu dienas
23.06.2021
Kad iedomājamies klasisko rauga mīklu, prātā nāk pīrāgu smarža, pašceptās plātsmaizes un citi gardumi, ko baudām gan Jāņos, gan citos īpašos notikumos