Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti







08.04.2016

7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Trikāta Siera akadēmija sadarbībā ar Gastronome šefpavāru Jevgeniju Ponomarjovu atklāj septiņus noslēpumus, kā pasniegt sieru gan acīm, gan vēderam tīkamā veidā. 












09.03.2016

Kā radīt Latte Art

Latte art – (no itāļu valodas latte- piens un art- māksla) ir putota piena ieliešanas tehnika espresso kafijā. Rezultātā uz kafijas virsmas veidojas visdažādākie zīmējumi. Papildus tam zīmējumus uz kafijas virsmas var veidot ar kādu asu priekšmetu (zobu bakstāmo) vai šokolādes sīrupu.

01.03.2016

Kartupeļu laiviņas ar mizu- garšīgs jaunums no Farm Frites!

Uzkoda ar "dipi" mērci. Kartupeļi ar ieapaļo griezumu ir ideāli piemēroti, lai paņemtu "dipi" mērci. Šiem kartupelīšiem ir lieliska garša. 
Kartupeļu laiviņas ar mizu ir garda piedeva pamatēdienam. Tā piemērota gan gaļas, gan zivju ēdieniem.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts