Raksti
18.10.2016
Zeltainais rudens tikai tad pilnvērtīgi nosvinēts, ja virtuvē ir tapis kāds gardums no dzeltenā ķirbja. Un nemaz nav jāgaida Helovīns, lai taptu zupa, sacepums vai kūka.
11.10.2016
Tūrisms Latvijā ir viena no nedaudzajām nozarēm, kas pēdējo gadu laikā attīstās ar augšupejošu līkni. Tomēr, lai spētu piedāvāt pievilcīgu un konkurētspējīgu produktu nozares uzņēmējiem arvien jāseko tirgus attīstībai
10.10.2016
Šodien Rīgā sākas jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja
09.10.2016
Veselīgs dzīvesveids ar sabalansētām maltītēm un sportošanu lielai daļai cilvēku ir kļuvusi par nepieciešamību un patīkamu atkarību
06.10.2016
Izstāde “Tallinn FoodFest 2016” gaida apmeklētājus: profesionāļus no 27. līdz 28.10. un visus interesentus- “Gardēžu dienā” 29.10.
05.10.2016
Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.
03.10.2016
Izstādē tiekas HoReCa nozare, pārtikas ražotāji, vairum un mazumtirgotāji, iepakojumu ražotāji u.c. ar pārtikas nozari saistīti uzņēmumi.
02.10.2016
Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru.
26.09.2016
Latvijas tirgu plašu popularitāti iegūst vietējiem uzņēmējiem jauna restorānu automatizācijas sistēma iiko (aiko).
21.09.2016
Semināru-degustāciju vadīja “Pavāru Kluba” biedrs Artūrs Freibergs – jauns, talantīgs un enerģisks pavārs, kurš prezentēja
15.09.2016
Mūsdienās burgeri nenoliedzami kļuvuši par vienu no populārākajiem ātri pagatavojamajiem ēdieniem un labi noder gan kā sātīga uzkoda
14.09.2016
Šodien, 14. septembrī Rīgā LU Dabas zinātņu akadēmijas centrā, norisināsies augsta mēroga seminārs “Malja Live @Riga”, kurā nozares profesionāļi no Helsinkiem, Londonas un Rīgas informēs klausītājus
13.09.2016
14. septembrī plkst. 11:00 tiešraidē būs iespēja redzēt meistarklasi
11.09.2016
Svētdien visā pasaulē un arī Latvijā atzīmēsim Tēva dienu. Tādēļ iesakam palutināt savu tēvu ar gardu ābolu – Čedaras siera drumstalkūku. Pievienojot tvaiku, tā kļūs īpaši gaisīga, un āboli kusīs uz Tavas mēles!
08.09.2016
Dzēriena un ēdiena baudīšana kļūst arvien nozīmīgāka ne tikai svētku reizēs, bet arī ikdienas notikumos.
07.09.2016
Taupīt laiku, saglabājot kvalitāti, tas vienmēr ir aktuāls jautājums. Ar Farm Frites produktiem tas izdosies lieliski.
06.09.2016
Mācību centrs „BUTS” piedāvā lielisku iespēju pārvērts talantu un hobiju nopietnā un allaž pieprasītā profesijā.
01.09.2016
Kā rodas iiko? Viss sākas ar ideju. Tās nāk no visa – mēs pētām pasaules tendences, uzklausām talantīgu speciālistu un nozares ekspertu padomus.
26.08.2016
Ko darīt, ja nav laika ilgi stāvēt pie plīts, taču jāklāj galds ģimenes pusdienām vai draugu
23.08.2016
Cukini ir viens no populārākajiem dārzeņiem. Tas ir veselīgs un satur maz kaloriju,īpaši garšīgi ir jauni cukini. Jaunos cukini svaigā veidā var pieviet salātiem un uzkodām. Tos var cept, sautēt, marinēt.
12.08.2016
Rīt, 13.augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00 Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā norisināsies “Rīgas svētku restorāns”.