Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.05.2015

Pavārs, viesmīlis vai medmāsa

Kur studēt? Novērojumi un aptaujas rāda, ka cilvēks pirms izdara izvēli par to, kādu profesiju apgūt, vadās  pēc vairākiem kritērijiem:

14.05.2015

Kartupeļu akadēmija - porciju kontrole

Kartupeļu produkti garantē peļņu. Viens veids, kā palielināt peļņu no kastes kartupeļu, ir porciju kontrole. Turpmākie ieteikumi maksimāli palielinās peļņu no pārdotajiem kartupeļu produktiem.







25.04.2015

Organisma attīrīšana pavasarī

Līdz ar pavasara atnākšanu nereti izjūtam vājumu, miegainību un nespēku. Šie simptomi ir sekas ziemai, kuras laikā organisms tiek ievērojami novājināts – lielāko daļu laika pavadot iekštelpās, mazāk kustoties, vairāk un neveselīgāk ēdot. Neskatoties uz šo vājumu, organismam jāspēj piemēroties jaunam dienas ritmam un laika apstākļu režīmam. 




02.04.2015

Jaunības eliksīrs - zaļā tēja

Iedomāsimies zaļo tēju. Momentā garšas kārpiņas sajūt tās rūgteno garšu, acu priekšā tumšzaļās augu lapas un galvā daudz sagrābstītu faktu par zaļās tējas dziedinošo spēku un vērtīgajām vielām.











Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts