Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.12.2015

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni


Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas, tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās.


Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
"Rikodeli gatsronomija"
Stabu iela 61, Rīga
29556995

  

Saistītie raksti

Jauns risinājums “Elektroniskā rinda” ātrās ēdināšanas uzņēmumiem
Krabju salāti (recepte)
Sala ar propelleri un Viesnīca - cietums
Kā veidojas single malt?
“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts