Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.12.2015

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni


Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas, tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās.


Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
"Rikodeli gatsronomija"
Stabu iela 61, Rīga
29556995

  

Saistītie raksti

Ko iesākt ar ķirbjiem šoruden- recepte
Dabīgu Produktu ražotāji arvien vairāk izvēlas kartona iepakojumu
Vai augsts kofeīna līmenis tasītē vienmēr nozīmē stipru kafiju?
5 brīnumaini augļi, par kuriem jūs nezinājāt
Klasiskie bārmeņi darba tirgū ir pieprasīta profesija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts