Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.12.2015

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni


Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas, tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās.


Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
"Rikodeli gatsronomija"
Stabu iela 61, Rīga
29556995

  

Saistītie raksti

Ziemas piedāvājums no Albert Hotel
No 5.-11.maijam labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem
Viesnīcu klasifikācija atkarībā no to sniegto pakalpojumu klāsta
Kādus produktus vislabāk ēst, lai sagatavotu organismu gada vēsajam laikam
Balzamiko etiķis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts