Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.12.2015

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni


Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas, tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās.


Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
"Rikodeli gatsronomija"
Stabu iela 61, Rīga
29556995

  

Saistītie raksti

Kā pagatavot gardu un sulīgu steiku
Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Kā veidojas single malt?
Labākais restorāns pasaulē otro gadu pēc kārtas dāņu restorāns “Noma”
Viskija un ēdiena saderība


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts