Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

14.09.2015

Mazāk zināmās ogas un augļi mūsu platuma grādos

Kad šķiet, ka esam atēdušies visas ogas un augļus, ko ierasts redzēt dārzos un veikalu plauktos, ir vērts atcerēties par tādiem dabas našķiem, kas ir veselīgi un gardi, bet nepelnīti palikuši novārtā.




11.09.2015

Viesmīlības industrija

Viesmīlības industrijas nosaukumā ir ietverts tās galvenais fokuss: klientu apmierinātība.  






10.08.2015

Torte Pavlova (recepte)

Par godu Krievijas baleta prīmai Annai Pavlovai nosauktā torte ir viegla un gaisīga kā balerīna. 








13.07.2015

Makarūns

Makarūns (no itāļu val maccherone) ir mazs sviestmaizei līdzīgs, krāsains cepums.Tas ir ticis iekļauts filmās, televīzijas seriālos, žurnālu rakstos un nesen pat kāds japāņu šefpavārs izdeva makarūniem veltītu grāmatu "I Love Macarons".  




06.07.2015

Krāsu nozīme ēdienā

Katrai krāsai ir savas vibrācijas, un katra šāda vibrācija, cilvēka ķermenī rada citādu reakciju. 

06.07.2015

10 likumi klienta laimei

Starptautiskais viesmīlības vortāls Hospitality Planet ir sastādījis sarakstu ar 10 vienkāršiem likumiem, kas restorāna apkalpojošajam personālam jāievēro, lai klients justu vēlmi tur atgriezties vēl un vēl.



19.05.2015

Pavārs, viesmīlis vai medmāsa

Kur studēt? Novērojumi un aptaujas rāda, ka cilvēks pirms izdara izvēli par to, kādu profesiju apgūt, vadās  pēc vairākiem kritērijiem:

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts