Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.10.2015

20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena

20. oktobris jau tradicionāli kļuvis par īpašu dienu visas pasaules šefpavāriem un, kā jau profesionāļi, kas pieraduši rūpēties par citu labsajūtu, arī savā svinību dienā pavāri rūpējas par kādas labas prakses aktualizēšanu.  Šogad pavāru asociāciju uzmanības centrā ir tēma "Veselīgi bērni - veselīga nākotne".

Šefpavāru apvienību pasaules asociācijas (WACS – The World Association of Chefs' Societies) mudināti pavāri 20.oktobrī dosies uz skolām, bērnunamiem un bērnudārziem, lai iepriecinātu bērnus un stāstītu tiem par veselīgas ēšanas nozīmi. Pateicoties sadarbības partnerim “Nestlé Professional” un biedrībai "Pasaules šefpavāri bez robežām" (Chefs Without Borders), ir izstrādāta kampaņa, kas popularizē veselīgas un viegli pagatavojamas maltītes, ko ikviena šefpavāru asociācija var realizēt kopā ar savas valsts bērniem.

Arī biedrība "Pavāru klubs" gatavo īpašus pārsteigumus bērniem ne tikai Rīgā.

Vairāk info: chef.lv
https://www.worldchefs.org/International-Chefs-Day

  

Saistītie raksti

Loreinas Paskālas vaniļas un jogurta pannakota ar granātābolu želeju (recepte)
5 brīnumaini augļi, par kuriem jūs nezinājāt
No pieredzes līdz ienesīgumam – starptautisks seminārs Rīgā
No Eiropas virtuves vēstures
Inkomercs K- profesionālo virtuves un tirdzniecības iekārtu izpārdošana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts