Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.01.2019

5. februārī norisināsies Lend to Learn


Lend to Learn šefpavāru pusdienas norisināsies 5.februārī, no plkst.11:00-14:00 Gemoss semināru zālē. (Mūkusalas ielā 73). Arī šajā reizē 3 šefpavāri gatavos 3 ēdienus un dalīsies pieredzē par PolyScience tehnikas izmantošanu. Semināra noslēgumā tiks paziņots Lend to Learn janvāra uzvarētājs.

Vietu skaits: 30­­
Pieteikties: inguss@gemoss.lv

Īsumā par Lend to Learn:

Lai iepazīstinātu ar kulinārijas tehnoloģiju inovācijām un veicinātu to izmantošanu HoReCa nozarē, uzņēmums Gemoss sadarbībā ar zīmolu Sage | Poly Science ir izveidojis pieredzes programmu profesionāļiem Lend to Learn. Trīs HoReCa nozares uzņēmumiem, šefpavāra vadībā, nedēļas garumā tiek izsniegtas lietošanā 3 iekārtas – dūmotājs Smoking Gun Pro, indukcijas plīts The Control Freak, un cirkulators Sous Vide Pro Chef. Pavāriem tās jāizzina, ar tām jāeksperimentē un jāatklāj to potenciāls, pielietojot ikdienas darbam virtuvē. Šī ir unikāla un vienreizēja iespēja izmēģināt jaunākās tehnoloģijas un pēc tam dalīties tās izmantošanas pieredzē, atbildot uz jautājumu – vai modernās tehnoloģijas var uzlabot darbu virtuvē?!

 


  

Saistītie raksti

PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ
Britu virtuves tēma Rīgā
Barojot govis ar šokolādi veido izcilu Vagjū (Wagyu) liellopu gaļu
Izmēģiniet jaunu, ērti online programmu savam biznesam absolūti bezmaksas!
Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka izvēlēties mazāk ierastus Latvijas produktus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts