Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

22.10.2015

Burritos ar vistas malto gaļu

Skaits porcijas: 2-3
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Sastāvdaļas:

400g vistas maltā gaļa
½  sīpolus, sasmalcināt
1 ēdk. taco garšvielas
1 glāze ūdens
1 glāze taco mērci
1 maza kārbiņa kukurūza
1 sasmalcināta paprika
1 dl rīvēts siers
1 paka tortiljas
 
Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 175 grādiem un uzsilda tortiljas kā norādīts uz iepakojuma.

Apcep sviestā vai eļļā vistas malto gaļu un sīpolus. Pievienojiet taco garšvielas, ūdeni un taco mērci. Vāra  dažas minūtes.Pievieno kukurūzu un papriku. 
Uz katra tortilja liek dažas karotes sagatavoto vistu ar sīpoliem utt un satīt.

Ar šuvi uz leju kārto tortiljas uz ieziestas pannas vai katliņā. Apkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 225 grādos, līdz siers ir izkusis.

Servē ar salātiem, krējumu, tomātu salsu, mājas guacamole un laima daiviņām.  

  

Saistītie raksti

Kā pagatavot frī kartupelīšus, uzkodas un citus garšīgus produktus no Farm Frites sortimenta
Raimonds Zommers iesaka: Ziemassvētku cepeša vietā – astoņkājis ar cukini un zaļajiem lapu salātiem
Tendences un inovācijas viesnīcu jomā digitālo tehnoloģiju laikmetā (prezentācijas)
Četras glazūras dekorēšanai
Latvijas Vīnziņu asociācija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts