Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

22.10.2015

Burritos ar vistas malto gaļu

Skaits porcijas: 2-3
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Sastāvdaļas:

400g vistas maltā gaļa
½  sīpolus, sasmalcināt
1 ēdk. taco garšvielas
1 glāze ūdens
1 glāze taco mērci
1 maza kārbiņa kukurūza
1 sasmalcināta paprika
1 dl rīvēts siers
1 paka tortiljas
 
Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 175 grādiem un uzsilda tortiljas kā norādīts uz iepakojuma.

Apcep sviestā vai eļļā vistas malto gaļu un sīpolus. Pievienojiet taco garšvielas, ūdeni un taco mērci. Vāra  dažas minūtes.Pievieno kukurūzu un papriku. 
Uz katra tortilja liek dažas karotes sagatavoto vistu ar sīpoliem utt un satīt.

Ar šuvi uz leju kārto tortiljas uz ieziestas pannas vai katliņā. Apkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 225 grādos, līdz siers ir izkusis.

Servē ar salātiem, krējumu, tomātu salsu, mājas guacamole un laima daiviņām.  

  

Saistītie raksti

7 padomi no vīnziņa Raimonda Tomsona
Majonēžu ceļvedis ar Raimondu Zommeru jeb kā Lieldienās neapjukt veikalu piedāvājumā
Lieldienu groziņi (recepte)
Vegāniski ēdieni ar raksturu
Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir sākusies


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts