Raksti
Citrusaugļu laiks!

Kas gan ir labāks par rīta sākumu
Jauns risinājums “Elektroniskā rinda” ātrās ēdināšanas uzņēmumiem

''Elektroniskā rinda" ir R-Keeper restorānu uzskaites sistēmas jauns
Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipi

Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)

Pasaulē slavenākais pavārs Džeimijs Olivers
Gastronomiskās tendences 2016

Arvien vairāk cilvēku Eiropā pievērš uzmanību veselīgam uzturam
HoReCa ABC- Viesnīcu darbinieki
Lai arī pasaulē ir daudz dažāda lieluma un kvalitātes viesnīcu
Iedvesmas lekcija par skriešanu ziemā un lauku labumu tirdziņš

Tiem, kam Jaunā gada apņemšanos sarakstā iekļauts veselīgs dzīvesveids
Tartars

10. Pareiza uztura ieteikumi

Vīnu degustēšana - kā pareizi izbaudīt vīnu

Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.
Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni

Daži fakti par šampanieti

Brieža gaļas gulašs (recepte)

Kaspara Jansona TOP 3 tendences šajos Ziemassvētkos
Pēc latviešu tautas tradīcijām Ziemassvētkos uz galda jābūt deviņiem ēdieniemDžeimija Olivera gardie Ziemassvētku cepumi (recepte)

Šie kraukšķīgie cepumi būs lielisks gardums ikvienā Ziemassvētku
Ziemassvētku ēdieni

Ziemassvētki latviešiem kopš seniem laikiem ir gada bagātākie svētki
Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā

20.decembrī, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā no plkst.10:00 līdz plkst.16:00 norisināsies Ziemas saulgriežu svētki un Bluķa vakars.
Ko Ziemassvētkos galdā ceļ citās valstīs

Šefpavārs Gints Aizupietis: gribi tikt pie naudas? Ziemassvētkos mielojies ar zivi!
Latgales tūrisma potenciāls netiek izmantots pietiekami
Latgalē paveras gleznaina un acīm tīkama dabas ainava, ko papildina baznīcu torņi.