Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

HoReCa ABC- kas nepieciešams, lai saskaņotu restorāna vasaras terasi
Saldējuma deserts ar melnajiem pipariem un zemenēm (recepte)
«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)
Mandeļu kūka (recepte)
Snowy Punch


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts