Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Aktuāla tēma- Likumam atbilstoši kases aparāti
Interesanti fakti
Kā pagatavot gardu un sulīgu steiku
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ
Prasme veidot attiecības – vērtība mūsdienās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts