Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi (recepte)
Vīna pasniegšana
Restorānu nedēļa Siguldā
17 mīti, ko nelegālā alkohola pārdevēji stāsta saviem pircējiem?
Ziemas piedāvājums no Albert Hotel


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts