Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa
20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena
Īstais brīdis veselīgām maltītēm- smūtijs, siltie kvinojas salāti, zaļais kokteilis (receptes)
Liekais svars Eiropā: fakti un statistika
SIA ARKOLAT uzlabo servisu HoReCa nozares uzņēmumiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts