Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
14. un 28. augustā plkst. 18:30 Vīna degustācija Viesistabā ar Irinu Sjomočkinu
Sasildīt sevi „no iekšpuses”
Tendence: patērētāji pieprasa premiālo un autentisko
Horeca.lv ABC. Pilnveidot viesmīlību restorānā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts