Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Šefpavāre Svetlana Riškova: Ģimene ir mani galvenie ēdienu kritiķi
Ko Ziemassvētkos galdā ceļ citās valstīs
Latvijā audzētie Kviešu Cāļi
KOKTEIĻU AKADĒMIJA
Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts