Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Ziedkāpostu siera zupa (recepte)

Sastāvdaļas:
1 ziedkāposts
750 ml buljons
400 g siers ar samazinātu tauki saturu
200 g skābais krējums 
500 g maltā gaļa
1 sīpols 
garšaugi, svaigi
sāls un pipari
muskatrieksts

Pagatavošanas laiks: apmēram 30 minūtes 

Mazgāt ziedkāpostu un sadala to mazos gabalos, ievieto verdošā sālsūdenī un ļauj vārīties 15 minūtes.



Uzvāra buljonu, pievieno malto gaļu, ļauj tai izšķīst, pievieno smalki sagriezt sīpolu, vāra 10 min, tad pievieno  sieru un krējumu un pievieno puķkāpostus, visu  uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu un atstāj uz vēl 10 minūtes.
Visbeidzot pievieno svaigus garšaugus, nevāra.

  

Saistītie raksti

Viesistabas kalendārs augustam un septembrim
Stoli vēstnieks Brents Lamberti demonstrē izsmalcinātus kokteiļus (receptes)
Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipi
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ
Degustācijas- Rundāles gardumi no 19.03-25.03.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts