Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Ziedkāpostu siera zupa (recepte)

Sastāvdaļas:
1 ziedkāposts
750 ml buljons
400 g siers ar samazinātu tauki saturu
200 g skābais krējums 
500 g maltā gaļa
1 sīpols 
garšaugi, svaigi
sāls un pipari
muskatrieksts

Pagatavošanas laiks: apmēram 30 minūtes 

Mazgāt ziedkāpostu un sadala to mazos gabalos, ievieto verdošā sālsūdenī un ļauj vārīties 15 minūtes.



Uzvāra buljonu, pievieno malto gaļu, ļauj tai izšķīst, pievieno smalki sagriezt sīpolu, vāra 10 min, tad pievieno  sieru un krējumu un pievieno puķkāpostus, visu  uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu un atstāj uz vēl 10 minūtes.
Visbeidzot pievieno svaigus garšaugus, nevāra.

  

Saistītie raksti

KP piemēro sodu SIA „Palink” par apvienošanās nepaziņošanu
Ziemassvētku našķis -Lāča ķepiņas
Restorānu nedēļa no 8.līdz 14.maijam Rīgā
Kā pagatavot sulīgas cūkgaļas maltītes
Inkomercs K nolaiž cenas izstādes Riga Food 2020 profesionālam virtuves un tirdzniecības iekārtām!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts