Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

20.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu (recepte)

Porciju skaits:6

sagatavošanās laiks:20 min

sastāvdaļas:

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku

Mērcei:
3 ēdamk. olīvu eļļas
1 ēdamk. baltvīna etiķa
1 ēdamk. laima sulas
1 ½ tējk sāls
½ tējkarote piparu
½ tējkarote kajēnas pipari

Pagatavošana:

Novāra kartupeļus, nedaudz atdzesē  un sagriež šķēlītēs.

Sagriež puravus, redīsus un papriku sagriež plānās šķēlītēs, smalki sasmalcina čilli un maurlokus. 
Liek bļodā,viegli samaisa.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kartupeļu salātiem.


  

Saistītie raksti

e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi
Brušeta ar marinētām garnelēm
27. decembris 18:00 Vīnziņa Ginta Sniedzes speciālā degustācija Pa Ruma izcelsmes pēdām
Īstais laiks izvēlēties, kur mācīties
Trīs burgeru receptes gardai un sātīgai maltītei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts