Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

20.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu (recepte)

Porciju skaits:6

sagatavošanās laiks:20 min

sastāvdaļas:

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku

Mērcei:
3 ēdamk. olīvu eļļas
1 ēdamk. baltvīna etiķa
1 ēdamk. laima sulas
1 ½ tējk sāls
½ tējkarote piparu
½ tējkarote kajēnas pipari

Pagatavošana:

Novāra kartupeļus, nedaudz atdzesē  un sagriež šķēlītēs.

Sagriež puravus, redīsus un papriku sagriež plānās šķēlītēs, smalki sasmalcina čilli un maurlokus. 
Liek bļodā,viegli samaisa.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kartupeļu salātiem.


  

Saistītie raksti

Jūrmalā būs vairākas meistarklases “Ēdam labi”
Pētījums: Gaujas nacionālais parks ir viena no tūrisma biznesam piemērotākajām vietām Latvijā
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī
Noslēdzies starptautiskais bārmeņu konkurss “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”
Degustācijas- Rundāles gardumi no 19.03-25.03.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts