Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

20.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu (recepte)

Porciju skaits:6

sagatavošanās laiks:20 min

sastāvdaļas:

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku

Mērcei:
3 ēdamk. olīvu eļļas
1 ēdamk. baltvīna etiķa
1 ēdamk. laima sulas
1 ½ tējk sāls
½ tējkarote piparu
½ tējkarote kajēnas pipari

Pagatavošana:

Novāra kartupeļus, nedaudz atdzesē  un sagriež šķēlītēs.

Sagriež puravus, redīsus un papriku sagriež plānās šķēlītēs, smalki sasmalcina čilli un maurlokus. 
Liek bļodā,viegli samaisa.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kartupeļu salātiem.


  

Saistītie raksti

Multipack. Iepakojumu materiāli, vienreizējie trauki - visplašākais sortiments (video)
Dažas idejas karstiem bezalkoholiskiem un alkoholiskiem kokteiļiem
Dārgākās naktis Maskavas biznesa klases viesnīcās
“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu
Vietējās zivis dažādās gaumēs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts