Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.07.2016

Pasākums-Vasaras dabas garšas sarunas

KAD: 9. jūlijā

CIKOS: plkst.14:00 

KUR: Zaubē pie Augšezera un Lejasezera, muižas parkā (Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros)

Sarunu vedējs:  Māris Olte, ihtiologs

Runātāji:
 - Dr.sc.ing.  Rihards Vidzickis, Latvijas Amatniecības kameras dabiska koka apstrādes meistars, „Vienkoči”. Vienkoču trauki un koku sugu īpašības.

 - Valters Zirdziņš, pavārs "Valtera restorāns"
Vienkāršība un patiesums. Bez glamūra un snobisma. Par Latvijas produktiem.

  - Edmunds Cinis ,"Raunas ceplis"
Viss par mālu un māla traukiem

  - Viesturs Lārmanis, „Latvijas Dabas fonds”
Izcila un aizsargājama dabas daudzveidība lauku produktos


Brigita Lūkina, "Lauku tējas"- radītāja, zinības par zāļu tējām un eko-saimniekošanu ir rūpīgi krājusi un papildinājusi visa mūža garumā. Savvaļas augu tējas


 - Jānis Sietiņsons, "Kalna smīdes"
Bišu ganības un bio medus


 - Ziedonis Vilciņš, "Kalna Gavieši"  
Mežs kā savvaļas dārzs

  

Saistītie raksti

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa
4.- 7. septembrim izstāde "Riga Food 2014”
Garšaugi ēdiena garšas papildināšanai
Loreinas Paskālas vaniļas un jogurta pannakota ar granātābolu želeju (recepte)
No 7.05.18.- 13.05. 18.notiks Rīgas restorānu nedēļa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts