Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.04.2015

Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)

Pagatavošanas laiks:

1 stunda 20 min

Sastāvdaļas:

700g cūkgaļas fileja

Garšvielas:
1 tējk.ķiploku pulvera
1 tējk. ķimenes 
2 tējk. paprika
¼ tējk. kajennas pipari
2 tējk. malti melnie pipari
1 ēdamk.smalki sagriezti svaigi pētersīļi
1 ēdamk.smalki sakapātu svaigu oregano
1 ēdamk.smalki sakapātu svaigu baziliku
1 tējk. sāls

Pagatavošana:

Sajauc visas garšvielas un ar tām ieberzēt gaļu. Ļaut lai ievelkās apmēram vienu stunda. 

Liek gaļu uz grila un cep kamēr gatavs. Noņem no grila ļauj gaļai atpūsties 10 min., tad sagriež šķēlītēs.

Servē ar svaigiem salātiem  un paprikas vai bazilika mērci.

  

Saistītie raksti

Katras maltītes pagatavošanai jāizvēlēlās piemērotāko gaļas gabalu
TOP 3 romantiskākie kokteiļi siltiem vasaras vakariem
Veselīgs dzīvesveids
Kafijas pasaulē
Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts