Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.04.2015

Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)

Pagatavošanas laiks:

1 stunda 20 min

Sastāvdaļas:

700g cūkgaļas fileja

Garšvielas:
1 tējk.ķiploku pulvera
1 tējk. ķimenes 
2 tējk. paprika
¼ tējk. kajennas pipari
2 tējk. malti melnie pipari
1 ēdamk.smalki sagriezti svaigi pētersīļi
1 ēdamk.smalki sakapātu svaigu oregano
1 ēdamk.smalki sakapātu svaigu baziliku
1 tējk. sāls

Pagatavošana:

Sajauc visas garšvielas un ar tām ieberzēt gaļu. Ļaut lai ievelkās apmēram vienu stunda. 

Liek gaļu uz grila un cep kamēr gatavs. Noņem no grila ļauj gaļai atpūsties 10 min., tad sagriež šķēlītēs.

Servē ar svaigiem salātiem  un paprikas vai bazilika mērci.

  

Saistītie raksti

Kokteiļi – reiz un tagad
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)
Ziemassvētku ēdieni
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ
Sadarbības paplašināšana un iespēju īstenošana konferencē -Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts