Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.04.2017

Lieldienu receptes - Plūškoka granita

Sastāvdaļas
1,5 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
300 ml ūdens
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
1 laima sula un miziņa
50 ml koncentrēta plūškoka sīrupa
Svaigas piparmētras
3 ēdamakr. baltvīna (ja ir vēlēšanās)


Visas sastāvdaļas sastrādā ar blenderi. Maisījumu ielej izturīgā traukā ar augstām malām un ievieto saldētavā. Ik pa laikam ar dakšiņu samaisa, lai veidotos pēc iespējas smalkāki ledus kristāli. Pasniedz glāzēs, kas arī izturētas saldētavā. Tādā veidā ganita tik ātri neizkusīs

















  

Saistītie raksti

Vēl var pieteikties dalībai 6.Eiropas Lauku tūrisma kongresā
57 restorāni aicina izbaudīt Rīgas restorānu nedēļu
14 instrumenti ideālam piegādes servisam no iikoDelivery
Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns
Lai Līgo svētku maltīte būtu droša


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts