Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.04.2017

Lieldienu receptes - Plūškoka granita

Sastāvdaļas
1,5 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
300 ml ūdens
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
1 laima sula un miziņa
50 ml koncentrēta plūškoka sīrupa
Svaigas piparmētras
3 ēdamakr. baltvīna (ja ir vēlēšanās)


Visas sastāvdaļas sastrādā ar blenderi. Maisījumu ielej izturīgā traukā ar augstām malām un ievieto saldētavā. Ik pa laikam ar dakšiņu samaisa, lai veidotos pēc iespējas smalkāki ledus kristāli. Pasniedz glāzēs, kas arī izturētas saldētavā. Tādā veidā ganita tik ātri neizkusīs

















  

Saistītie raksti

27. decembris 18:00 Vīnziņa Ginta Sniedzes speciālā degustācija Pa Ruma izcelsmes pēdām
Atnes savu veco kases aparātu un saņem izdevīgu un noderīgu piedāvājumu!
Gatavojamies Līgo svētkiem – rauga mīklas gudrības pīrāgiem un plātsmaizēm
26. aprīlī seminārs- "Vom Fass" produkcijas klāsts
Efektīva virtuves displeja sistēma – izcilam servisam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts