Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.04.2017

Lieldienu receptes - Plūškoka granita

Sastāvdaļas
1,5 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
300 ml ūdens
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
1 laima sula un miziņa
50 ml koncentrēta plūškoka sīrupa
Svaigas piparmētras
3 ēdamakr. baltvīna (ja ir vēlēšanās)


Visas sastāvdaļas sastrādā ar blenderi. Maisījumu ielej izturīgā traukā ar augstām malām un ievieto saldētavā. Ik pa laikam ar dakšiņu samaisa, lai veidotos pēc iespējas smalkāki ledus kristāli. Pasniedz glāzēs, kas arī izturētas saldētavā. Tādā veidā ganita tik ātri neizkusīs

















  

Saistītie raksti

KP piemēro sodu SIA „Palink” par apvienošanās nepaziņošanu
Zemeņu pīrāgs (recepte)
Viesnīcu zvaigžņu sistēma
Restorānā Avalon jauna un ar līdz šīm nebijušiem produktiem A la carte
Restorānu nedēļa no 8.līdz 14.maijam Rīgā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts