Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.05.2020

RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru




Ir pienācis laiks otrajai Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja rīkotajai vebināru "Re:start Rīga" sērijai.


Tās nosaukums ir "Tūrisma nozare pēc Covid-19", kurā uzklausīsim gan starptautisku, gan pašmāju tūrisma ekspertu un organizāciju viedokli.


Vebinārs notiks 2020. gada 20.maijā no plkst. 10:30 līdz plkst. 12:00. Pasākums notiks angļu valodā. 


Pasākuma programma:

TŪRISMA NOZARE PĒC COVID-19
moderē Valdis Melderis

 
IEVADVĀRDI
Jānis Jenzis / valdes priekšsēdētājs, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs

 
TŪRISMS EIROPĀ 2020. GADĀ UN PĒC TAM – PAŠREIZĒJĀS KRĪZES IETEKME UZ TŪRISMA NOZARI
Christopher Hinteregger / Izpilddirektors, PKF Tourismexperts

 
DROŠA VIESU UZŅEMŠANA - CIK GATAVI TAM ESAM?
Gerhard Erasmus / Izpilddirektors, Apex Alliance Hotel Management

Jānis Vālodze / Hotel DOG dibinātājs, viesmīlības konsultācijas un vadība

Marthe Nordahl / Neatkarīgā tūrisma nozares konsultante (Norvēģija)

 
DROŠA CEĻOŠANA - KAS JAUNS MŪS SAGAIDA?
Liene Freivalde / Aviācijas pakalpojumu un biznesa attīstības departamenta direktore, Rīgas Starptautiskā lidosta

Toms Andersons / Pārdošanas viceprezidents, airBaltic

Kaspars Ozoliņš / Pārdošanas nodaļas vadītājs, Tallink Latvija

Toms Purgailis / Vecākais ieņēmu vadības speciālists, LUX Express

 
Lūdzam reģistrēties pasākumam, izmantojot šo saiti:

 
 
https://www.mitto.me/restart-riga-20-05/pieteikties
 

 
Informācija par pievienošanos vebināram tiks nosūtīta pirms pasākuma 2020. gada 20. maijā no e-pasta partneriem@liveriga.lv uz e-pastu, kas tiks norādīts reģistrācijas formā.

 
Nākamais vebinārs "Atpūtas tūrisms un transporta nozare" notiks 27.maijā, plkst. 10:30. Informācija sekos!

 

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs

  

Saistītie raksti

Padomi marinādes pagatavošanai
Zemeņu pīrāgs (recepte)
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī
Alkoholiskie dzērieni pasaulē
Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts