Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.04.2015

Recepte- WOK cūkgaļa ar dārzeņiem


WOK - Cūkgaļa ar dārzeņiem 

Porciju skaits: 4 

Pagatavošanas laiks: 15 min 
Sastāvdaļas: 
400 g  cūkgaļas fileja (sagriezt strēmelēs )
2 ēdamkarotes eļļas 
1 ķīnas kāposts, neliels 
1 paprika 



1 ½ tase liellopu buljona (var izmatot atšķaidītu buljona kubiciņu)
2 ēdamkarotes sojas mērce 
2 tējkarotes kukurūzas ciete (iemaisīt aukstā ūdenī, apmēram 100 gr ūdens) 
1 tējkarote ingvers (malts)

Pagatavošana: 
Sagriež ķīnas kāpostus un papriku plānās strēmelēs, apcep.  
Apcep cūkgaļu.

Liek apceptos dārzeņus un gaļu wok un iemaisa klāt buljonu, sojas mērci, kukurūzas cieti un ingveru. Uzkarsē līdz viršanai. Gatavs!

Servē ar vārītiem rīsiem. 

  

Saistītie raksti

2019. gadā sasniegts augstākais ārvalstu ceļotāju skaits un izdevumu apjoms Latvijā
Viesistabas Kazarmās kursu kalendārs nāk ar interesantiem jaunumiem!
Saviesīgā pasākumā Latvijā tiek prezentēti Gruzijas vīni
Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Raimonds Zommers iesaka: Ziemassvētku cepeša vietā – astoņkājis ar cukini un zaļajiem lapu salātiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts