Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.03.2016

Lieldienu deserts


4 porc.

Sastāvdaļas

300 ml trekna skābā krējuma
100 ml  baltais smalkais cukurs
2 citroni
50 ml svaigi spiestas citronu sulas
2 olu baltumi

 

Dekorēšanai
Sarīvēta citrona miziņa


Saputo olu baltumus stingrās putās. Spēcīgi sakuļ krējumu kopā ar cukuru. Citronus rūpīgi nomazgā un norīvē tiem miziņu ar ļoti smalku rīvīti. Atliek nedaudz miziņu malā dekorēšanai, pārējo kopā ar citronu sulu iemaisa krējuma masā. Pēc tam masu uzmanīgi iecilā uzputotajos olu baltumos.


Desertu sadala četros traukos, izveidojot katrā traukā uzkalniņu. Pārkaisa ar citrona miziņu. Pasniedz nekavējoties.


  

Saistītie raksti

Antioksidanti un to raksturojums - ORAC
Latgales tūrisma potenciāls netiek izmantots pietiekami
Atsvaidzinošs gardums - vasaras laša salāti Džemija Olivera gaumē, recepte
Noderīgs seminārs steidzīgajiem
Inkomercs K nolaiž cenas izstādes Riga Food 2020 profesionālam virtuves un tirdzniecības iekārtām!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts