Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.03.2016

Lieldienu deserts


4 porc.

Sastāvdaļas

300 ml trekna skābā krējuma
100 ml  baltais smalkais cukurs
2 citroni
50 ml svaigi spiestas citronu sulas
2 olu baltumi

 

Dekorēšanai
Sarīvēta citrona miziņa


Saputo olu baltumus stingrās putās. Spēcīgi sakuļ krējumu kopā ar cukuru. Citronus rūpīgi nomazgā un norīvē tiem miziņu ar ļoti smalku rīvīti. Atliek nedaudz miziņu malā dekorēšanai, pārējo kopā ar citronu sulu iemaisa krējuma masā. Pēc tam masu uzmanīgi iecilā uzputotajos olu baltumos.


Desertu sadala četros traukos, izveidojot katrā traukā uzkalniņu. Pārkaisa ar citrona miziņu. Pasniedz nekavējoties.


  

Saistītie raksti

Džeimijs Olivers iesaka jaunu recepti-cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepums
Ziedošs pavasara pārsteigums –ARC zīmolu dienas – augstākās kvalitātes trauki kļūst draudzīgāki maciņam!
NRDATA POS: Planšete viesmīlim efektīvai restorāna vadībai
Uztura mācība. Pareiza uztura mīti un stereotipi
13. oktobris plkst. 18:00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu – Marokas ēdienu variācijas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts