Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

13.05.2016

Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ

Nākamnedēļ, no 16. līdz 22.maijam Rīgā norisināsies devītā Rīgas restorānu nedēļa. 

Tajā piedalīsies 53 populāri Rīgas restorāni, kas par 15 vai 20 eiro apmeklētāju priecēs ar īpaši pārdomātu un Latvijas dabai raksturīgu trīs kārtu maltīti. 

Šajā Pavasara Rīgas restorānu nedēļā īpaša uzmanība tiks veltīta vietējiem dabas produktiem, tādējādi atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona kopīgiem spēkiem iegūto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā. 

Rīgas restorānos varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta piena teļa karbonāde izturēta upeņu lapu – kadiķogu marinādē, nātru – skābeņu un burkānu krēmzupa, rabarberu zefīrkrēms ar gurķu un bazilika sorbertu, ceriņu saldējums un citus no mūsu pašu dabas veltēm gatavotus ēdienus. 

“Esam aptaujājuši restorānu pārstāvjus un redzam, ka interese par Restorānu nedēļu ir liela – dažviet atlikuši vien pāris galdiņi. Bet, ņemot vērā ievērojamo restorānu interesi, vietas noteikti pietiks visiem gardēžiem,” skaidro Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča. 

Galdiņu rezervācija ir pieejama zvanot uz konkrēto restorānu. 

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: 3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt”, “Aqua Luna”, “Astor”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Bellevue”, “Benjamiņš”, “Bestsellers”, “BIBLIOTĒKA No. 1 Restorāns”, “Boulevard 33”, “C.U.T.”, “De Commerce Gastro Pub 1871”, “Elements”, “Entresol”, “Esplanāde”, “Etage”, “Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns”, “Forest”, “Galerija Istaba”, “Garage”, “Gutenbergs”, “International”, “Islande hotel 9.stāva restorāns”,  “Kaļķu vārti”, “Kasha Gourmet”, “KID*”, “Key to Riga”, “Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Konvents”, “KukBuk”, “Locale”, “Le Dome”, “Melnā Bite”, “”Melnā Kaķa Mājas restorāns, “MUUSU”, “Niklāvs”, “Olive Oil Trading Co”, “Pagalms”, “Ostas skati”, “Piramīda”, “Rennome”, “Restorāns 3”, “Ribs&Rock”, “Slāvu restorāns”, restorāni “Steiku haoss”, “Tinto”, “Vairāk saules”, “Valmiermuižas vētniecība Rīgā”, “Valtera restorāns”, “Vīna Studija”, “Zaļais Maksis”, “Zilā govs” un “Zvejnieks dēls”. Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. 

Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu – 15 vai 20 eiro. Restorānu saraksts un ēdienkartes atrodamas www.LiveRiga.com/RRN


Anna Blaua 

  

Saistītie raksti

Drošam ir jābūt ne tikai ēdienam, bet arī traukam, kurā tas pasniegts
Torte Pavlova (recepte)
18. maijā seminārs- Gruzijas nacionālā virtuve
Lietotas profesionālās virtuves iekārtas plašā izvēlē no Metos
Kapsulings piedāvā garšvielu maisījumus, kas pildīti kapsulās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts