Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Kā ēst un dzīvot ekoloģiskāk?
Maizes lietošanas paradumi Latvijā
Grila sezonas atklāšana – iesaka Raimonds Zommers
RATIONAL profesionālo virtuves iekārtu serviss un apkalpošana attālināti
Red Bull Keiptaunas biroja interjers


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts