Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Uztura mācība- Piena produkti un produkti, kuriem pievienoti augu tauki
Enerģijas dzērienu apslēptā daba
Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
Garšīgi, viegli pagatavojami kruasāni (recepte)
Latvijas Pavāru Klubs sadarbībā ar Farm Frites aicina uz semināru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts