Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Dārgākās naktis Maskavas biznesa klases viesnīcās
Šodien Vērmanes dārzā sāksies Latviabeerfest 2016
Kā savus brīvdienu našķus padarīt karstākus
Vecākā viesnīca Rīgā – Metropole
Nils Matisons: Nodrošinām drošu darbību ar kases aparātiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts