Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

MULTIPACK piedāvā ekoloģiskos traukus pārtikas līdzi ņemšanai
Viesistabas kalendārs augustam un septembrim
Kā piegāde var nodrošināt vairāk nekā 30% no kopējā apgrozījuma
5 indīgi ēdieni, kurus mēs mīlam ēst
Viesnīcu nozares tehnoloģijas un mārketings - jaunumi šajā jomā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts