Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Mācību centrs „BUTS” aicina noņemt barjeras.
Groziņi ar vaniļas krēmu un svaigām ogām (recepte)
Svētkos mielojamies ar latviešu tradicionālajiem ēdieniem
4.- 7. septembrim izstāde "Riga Food 2014”
Vaniļa - pieprasītākā garša pasaulē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts