Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Pārtikas un dzērienu izstāde SMAK 2020
No Eiropas virtuves vēstures
Nē slidotavai pie manām durvīm!
Ātri pagatavojamā Džeimija Olivera jaunā recepte
Viesmīlības industrija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts