Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Marta mēneša tēma- Francija. airBaltic atklās tiešo reisu Rīga-Bordo
Netērējiet laiku glāžu pulēšanai!
Pavāru klubs tiekas ar produktu kvalitātes konkursa 2020 zelta diploma ieguvējiem
No 5.-11.maijam labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem
Grila sezonas atklāšana – iesaka Raimonds Zommers


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts