Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Vīna pasniegšana
Labākais restorāns pasaulē otro gadu pēc kārtas dāņu restorāns “Noma”
Neparastas sastāvdaļas kafijai
Aizved savējos uz restorānu, palīdzi citiem tikt uz skolu
Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts