Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.01.2015

Krabju salāti (recepte)

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:
6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Jaungada apņemšanās ikdienas maltītē, iesaka veselīga uztura lietpratēja Dita Lase
Lai dzīvo stiprais kuņģa-zarnu trakts! Saruna ar prof. Anatoliju Danilānu.
Klasiskie bārmeņi darba tirgū ir pieprasīta profesija
Veselīgās brīnumogas – krūmmellenes
Viesistabas nedēļas piedāvājums no 26.-30.maijam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts