Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.02.2016

Citrusaugļu laiks!

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi! Izmantojot Dansukker Ievārījuma cukuru, to vajadzēs 2 reizes mazāk, nekā parasto cukuru. Tādēļ ievārījums būs veselīgāks, diētiskāks, un saglabās vairāk augļu aromāta.


Laima un ingvera ievārījums
Sastāvdaļas
3 laima augļi
1 citrons
50 g svaiga ingvera
2 ēdamk. Dansukker Gaišā Muscovado cukura
285 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml ūdens
1 laima rīvēta miziņa
½ citrona rīvētas miziņas


Laimus un citronu nomazgā un norīvē miziņas. Mīkstumus sagriež gabaliņos, nogriežot baltās daļiņas. Nomizo un sarīvē ingveru. Augļu mīkstumus, sarīvētās miziņas un ingveru kopā ar ūdeni uzvāra. Pievieno Ievārījuma cukuru un karsē 5-10 minūtes. Veic „Ievārījuma testu”, lai pārliecinātos par konsistenci. Ievārījumu pilda serilās, izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

  

Saistītie raksti

Iegādāties krāsni par viszemāko cenu Baltijā!
IIKO - jaunums restorānu biznesam
Iepazīsti Latvijas vīndaru meistardarbus.
Garda medus kūka gatavota tvaika cepeškrāsnī
Multipack. Iepakojumu materiāli, vienreizējie trauki - visplašākais sortiments (video)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts