Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.01.2019

Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Maiznieks Manfreds Enoksons kopš 1989. gada dzīvo Zviedrijā, viņš ir īsts sava aroda meistars un profesionālis, kurš dalās pieredzē, organizējot seminārus,  lekcijas un meistarklases vairākās pasaules valstīs un tagad arī Latvijā. 

Kopš 2004. gada viņš izglīto maizniekus Eldrimnera resursu centrā www.eldrimner.se un ir Artisan Food SM un FM priekšsēdētājs.
Linneja universitātē Manfreds Enoksons piedalās veselības projektos, kas demonstrē ieguvumus veselībai no labas maizes. Manfreds Enoksons uzskata, ka maize vieno cilvēkus, ka tā ir nozīmīga mūsu kultūras sastāvdaļa un būs vēl nozīmīgāka nākotnē.
Manfreds Enoksons ir pasaules organizācijas Thequest for sourdough biedrs, kuras mērķis ir rūpēties par senajām maizes tradīcijām visā pasaulē, veicinot to attīstību un interesi par maizes kultūru.
 



Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas
 

 
Meistarklase ar kopā gatavošanu


Kur: Gemosa virtuve, Mūkusalas iela 73, Rīga

Kad: 30.01.19. plkst. 14.00/31.01.19 plkst.14.00

Semināra cena: 35 EUR/pers.
Pieteikšanās līdz 28.01.19. Antra Zvirgzdiņa, mob.26200015, azvirgzdina@gmail.com

Semināra dalībniekus aicinām nākt ar savu darba formu.














  

Saistītie raksti

12 . novembris plkst. 18:30 Viskija degustācija ar Ansi Ancovu – Slaveno viskiju Grants valstībā
Ziemassvētki tuvojas! "Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
Vai zināji, kas ir labākais olbaltumvielu avots?
HoReCa ABC- kas nepieciešams, lai saskaņotu restorāna vasaras terasi
Lolita Neimane: cik droša ir vistas gaļa Latvijas tirgū: bez hormoniem un antibiotikām?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts