Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

14. un 28. augustā plkst. 18:30 Vīna degustācija Viesistabā ar Irinu Sjomočkinu
Balzamiko etiķis
Vistu spārniņi marinādē (recepte)
Kā cept zivis
Uztura mācība. Vitamīnu superkokteiļi enerģijai un spēkam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts