Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

27. maijs plskt.18:00 Pavārkurss ar Raiti Ivanovu- Spānijas interesantākās uzkodas:Tapas
Balzamiko etiķis
Radisson Blu Rīdzene Hotel aicina 31.12.16. sagaidīt Jauno gadu elegantajā restorānā “Piramīda”
45% Latvijas iedzīvotāji dienā izdzer pat līdz 6 tasēm tējas
14. un 28. augustā plkst. 18:30 Vīna degustācija Viesistabā ar Irinu Sjomočkinu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts