Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Klientu apkalpošana un noliktavas uzskaite jaunā līmenī
Uztura mācība. Produkti, kurus aizvietot ar pienu
Jaunums - galda piederumi, kas izgatavoti no kokšķiedras un bio plastmasas!
Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024
Klasiskā meksikāņu salsa (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts