Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Daži fakti par šampanieti
Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
7 fakti, ko tu nezināji par kruasāniem
Intervija ar NRDATA POS uzņēmuma projekta vadītāju Agri Slišānu
Aizved savējos uz restorānu, palīdzi citiem tikt uz skolu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts