Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Kā cept zivis
Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi
5 idejas kā būtiski palielināt restorāna terases apgrozījumu vasaras sezonā
Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
Francijas vīnu pasaule


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts