Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās
INKOMERCS K: VERTIKĀLĀS AUKSTUMA VITRĪNAS
Bocuse d”Or nacionālā atlase un citi nozīmīgi pavāru konkursi no 4.09.19.- 6.09.19.
5 indīgi ēdieni, kurus mēs mīlam ēst
Kāpēc pārim ir veselīgi izvēlēties vienu dzērienu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts