Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
5. februārī norisināsies Lend to Learn
"Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
Izmēģiniet jaunu, ērti online programmu savam biznesam absolūti bezmaksas!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts