Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Saulespuķu eļļa labākai veselībai!
Izdevīgo cenu pavasaris no Metos
Kapsulings piedāvā garšvielu maisījumus, kas pildīti kapsulās
HoReCa ABC. Risinājumi, kurus atzinīgi novērtēs katrs viesnīcas klients
Ķīnas garša marmora olā- cita olu krāsošanas recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts