Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Sv.Valentīna dienā palutināt mīļos ar garšīgu maltīti
7 populārākās kļūdas, kuras nepieļaut, pasniedzot dzērienu
Horeca ABC- kafijas degustācija
Pētījums: Gaujas nacionālais parks ir viena no tūrisma biznesam piemērotākajām vietām Latvijā
Svētku kūka Latvijas dzimšanas dienā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts