Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Topa viesnīcas EIROPĀ
Kā pareizi uzglabāt maizi mitrā laikā
Marta mēneša tēma- Francija. airBaltic atklās tiešo reisu Rīga-Bordo
Jūrmalā būs vairākas meistarklases “Ēdam labi”
Uzņēmumu komandējumi ārkārtējās situācijas laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts