Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Kā pagatavot gardu un sulīgu steiku
5. janvāris Plkst. 18:00 Jaunākās Veģetārās virtuves receptes.
Laima eļļā gatavots lasis ar saldskābu seleriju un citrusu želeju`(recepte)
20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena
Snowy Punch


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts