Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

Ģenētiski modificēta pārtika - cik bīstama?
Enerģijas dzērienu apslēptā daba
«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)
MULTIPACK piedāvā ekoloģiskos traukus pārtikas līdzi ņemšanai
Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts