Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

Grila sezonas tēmas profesionāļiem
Bumbieri karstvīnā- Taizemes zupa (recepte)
Iemīļotas vietas Ziemassvētku brīvdienām Eiropā
Šodien šokolādes kūku diena
Jauns risinājums “Elektroniskā rinda” ātrās ēdināšanas uzņēmumiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts