Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

Kurām pannām pavisam jābūt tavā virtuvē, ja vēlies būt pavarda pavēlnieks?
Lolita Neimane: cik droša ir vistas gaļa Latvijas tirgū: bez hormoniem un antibiotikām?
"Tallinn FoodFest" ir lielākā pārtikas industrijas izstāde Igaunijā
Medus kūka (recepte)
Prasme veidot attiecības – vērtība mūsdienās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts