Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

Rabarberu sezona ir klāt! (recepte)
Live Rīga Dziesmusvētku restorāns
15. jūlijs plkst.18 00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu-Pasaules ēdienu modes tendences-Street food
Viesistabas kursu plāns jūnijs- jūlijs
HoReCa ABC- Viesnīcu darbinieki


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts