Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni- recepte


Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni

Nepieciešams:
- 200 grami vistas filejas
- 1 Sarkanais sīpols
- Burkāni
- Paprika
- Ziedkāposti
- Cukīni
- Sāls
- Pipari
- Šampinjoni 
Pagatavošana:
Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm. Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept. Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz. Buen Provecho!


  

Saistītie raksti

Pieci padomi, kā mudināt bērnus ēst vairāk dārzeņu
Iegādāties krāsni par viszemāko cenu Baltijā!
Viesistabas kalendārs augustam un septembrim
Fugu zivs - netradicionālās virtuves augstākā meistarklase
Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts