Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni- recepte


Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni

Nepieciešams:
- 200 grami vistas filejas
- 1 Sarkanais sīpols
- Burkāni
- Paprika
- Ziedkāposti
- Cukīni
- Sāls
- Pipari
- Šampinjoni 
Pagatavošana:
Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm. Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept. Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz. Buen Provecho!


  

Saistītie raksti

Konjaka pazinējs Žans Mišels Košē
Kā ēst un dzīvot ekoloģiskāk?
Vai zini ka Statoil Great Bakery gardās smalkmaizītes top Unox konvekcijas krāsnīs?
5 indīgi ēdieni, kurus mēs mīlam ēst
Šokolādes muss (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts