IBA – vieta, kur satiekas aroda meistari, horeca - Horeca.lv
Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

15.08.2018

IBA – vieta, kur satiekas aroda meistari

2018. gads maizes un maizes izstrādājumu ražotājiem visā pasaulē iezīmējas kā Iba gads. Šogad no 15. līdz 20. septembrim Minhenē notiks Iba, pasaules vadošā maiznīcu, konditoreju un uzkodu ražošanas iekārtu un izejvielu izstāde. 

Iba ir ideāla tikšanās vieta, kur maizes nozares uzņēmumi demonstrē pieredzi un viens otru iedvesmo. Iba sniedz pārskatu par tirgus norisēm. 
Apmeklētājiem būs iespēja gūt visaptverošu informāciju par tirgus attīstību turpmākajiem 36 mēnešiem, līdz nākamai Iba izstādei.
Izstādē tiek gaidīti uzņēmumu pārstāvji, maiznieki un konditori kā no lieliem, tā no mazākiem uzņēmumiem.

Mūsdienu globālajā pasaulē, strauji mainās lietas. Nav svarīga nodarbošanās joma, ja vēlies gūt panākumus, nedrīkst stagnēt, nepieciešams nemitīgi attīstība. Svarīgi ir būt informētam par to, ko dara konkurenti. 

Pārmaiņas, kas agrāk ilga desmitgadi, tagad notiek daudz īsākā laika posmā. Iba ir ļoti piemērota vieta, lai gūtu priekšstatu par tirgus attīstības tendencēm un atbilstoši sagatavotos tām. Par tendencēm un notiekošo, maizes un maizes izstrādājumu starptautiskajā tirgū, tajā skaitā par atsevišķām prasībām maizniekiem, konditoriem, gastronomijas un pārtikas produktu mazumtirdzniecības sektora pārstāvjiem. Nozīmīga vieta Iba 2018 būs atvēlēta inovācijām un konceptiem. 
Izstādes ietvaros varēs uzzināt jaunāko informāciju, kas saistīta ar nozari un nepieciešama uzņēmējiem- jaunākās izejvielas, digitalizācija, bezskaidras naudas norēķinu sistēmas, izmaiņas nozares tiesiskajos regulējumos, prezentācijas, degustācijas, meistarsacensības utt..

Iba piedalīsies vairāk nekā 1200 dalībnieki no vairāk nekā 50 pasaules valstīm.
Maizes, konditorejas un uzkodu meistari tiksies Iba, lai gūtu pieredzi, iedvesmotos un smeltos idejas.
Vairāk par IBA  







  

Saistītie raksti

Pārbaudītas vērtības vīna plauktos: kā izvēlēties izcilu vīnu
Burgers ar „Baltic Wild” brieža gaļu (recepte)
ARKOLAT piedāvājums augustā
26. maijs 13:00 Kaspara Jansona dienasgrāmata.
Viesnīcu kategorijas un zvaigznes


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts