Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.07.2015

Kartupeļu klimpas ar bekonu (recepte)

Sastāvdaļas
3 ēdamkarotes extra-virgin olīveļļa
2 šķēles bekons, sagriež strēmelītēs
1/2 sīpols, sasmalcināts
1 platlapu salāti, rupji sasmalcināti
sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
daži veseli pipara graudi
1  paka kartupeļu klimpas
1 1/2 tase ķiršu tomāti
1/2 tase rīvēta Parmesan siera 
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu pētersīļu

Pagatavošana 

Uzkarsē olīveļļu dziļā pannā, pievieno bekonu un cep, pa laikam apmaisot, līdz tas kļūst brūns un kraukšķīgs, apmēram 7 minūtes. Pievieno sīpolu un turpina gatavošanu apmēram 2 minūtes. Iemaisa salātus, 1/2 tējkarotei sāls un pāris piparu graudus. Karsē 2-2 minūtes.

Sālsūdenī novāra klimpas kā norādīts uz iepakojuma, kad gatavas, nolej šķidrumu un klimpas pievieno pie kāpostiem un bekona, sautē apmēram 1 minūti, lai sajaucās garšas. Iemaisa uz pusēm pārgrieztus tomātus, parmezānu un pētersīļiem; ja nepieciešams tad vēl pieliek sāli un piparus.







  

Saistītie raksti

Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
Padomi maizes uzglabāšanai vasarā
Riga Food ietvaros Gaschema demonstrēs pārtikas gāzu, sausā ledus un šķidrā slāpekļa pielietojumu
Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi (recepte)
Brušeta ar marinētām garnelēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts