Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.10.2016

57 restorāni aicina izbaudīt Rīgas restorānu nedēļu

Šodien Rīgā sākas jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos restorānos. Pievēršot uzmanību ar restorānu kultūru aktuālai tēmai, astoņi tās dalībnieki piedalās īpašā akcijā, aicinot maltītes laikā neizmantot mobilos tālruņus. 

Tāpat kā aizvadītajā pavasara sezonā, arī šoreiz Restorānu nedēļas laikā uzmanība tiek veltīta īpašiem konkrētās sezonas produktiem – šoreiz cidonijām, brieža gaļai un baravikām, tādējādi atzīmējot tuvojošos Rīgas-Gaujas reģiona iegūto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā, kad katrā sezonā tiks izcelti trīs produkti. 

Jāaatzīmē, ka katru gadu Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB), kas organizē Rīgas restorānu nedēļu, ierosina diskusiju par kādu ar restorānu kultūru aktuālu tēmu. Šoreiz astoņi tās dalībnieki iesaistījušies īpašā akcijā, aicinot apmeklētājus pusdienu un vakariņu laikā atteikties no mobilo tālruņu lietošanas. Tiem apmeklētājiem, kuri būs gatavi pieņemt šo izaicinājumu, restorāni būs sagādājuši pārsteigumu. 

Akcijā iesaistījušies restorāni “KID*”, “Bestsellers”, “Entresol”, “Galerija Istaba”, “Kaļķu vārti”, “MUUSU”, “Tinto” un “Zvejnieka dēls”. 

Visu Restorānu nedēļas dalībnieku saraksts un restorānu sagatavotie piedāvājumi ir apskatāmi Live Rīga portālā www.LiveRiga.com/RRN. Galdiņu ir iespējams rezervēt, zvanot uz katra restorāna norādīto tālruni.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: 3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt”, “Aqua Luna”, “Astor”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Benjamiņš”, “Bestsellers”, “BIBLIOTĒKA No. 1 Restorāns”, “Boulevard 33”, “C.U.T.”, “Čarlstons”,  “Čemodāns”, “De Commerce Gastro Pub 1871”, “D'vine”, “Elements”, “Entresol”, “EQUUS”, “Esplanāde”, “Etage”, “FERMA”, “Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns”, “Forest”, “Galerija Istaba”, “Garage”, “Grand Palace Hotel restorāns”, “Gutenbergs”, “International”, “Kaļķu vārti”, “Kasha Gourmet”, “KID*”, “Key to Riga”, “Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Konvents”, “Koya”,  “Kuk Buk Restorāns”, “LIDO Restorāns”, “Locale”, “Le Dome”, “Melnā Bite”, “”Melnā Kaķa Mājas restorāns”, “Moonshine”,  “MUUSU”, “Niklāvs”, “Olive Oil Trading Co”, “Ostas skati”, “Panorāma”, “Piramīda”, “Restorāns 3”, “Rocket Bean Roastery”, “Ribs&Rock”, “Steiku haoss”, “Tinto”, “Valmiermuižas vētniecība Rīgā”, “Valtera restorāns”, “Vīna Studija”, “Zaļais Maksis” un “Zvejnieks dēls”. 

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. 

Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu – 15 vai 20 eiro. Rudens Rīgas restorānu nedēļa notiek no 10. līdz 16.oktobrim, un to organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB).


Anna Blaua 

  

Saistītie raksti

Ziemassvētku dzērieni
Pārtikas un dzērienu izstāde SMAK 2020
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)
Recepte, kas patiks grilētas gaļas cienītājiem
Gardēžus aicina nogaršot īpašo „Daugavpils virtuves” ēdienu piedāvājumu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts