Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.05.2014

Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi

Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi, tā apmeklējums būs patīkams ceļojums garšu pasaulē.

Restorāns atrodas viesnīcā "Avalon". Tajā var izvēlēties gan vieglas uzkodas, gan spēcinošu maltīti pēc pastaigām vecpilsētā, jo restorāns atrodas Vecrīgā 10 minūšu gājienā no Rātslaukuma un Melngalvju nama.


Restorānam "Avalon" ir izteikti fusion stila virtuve. Šefpavārs meistarīgi un radoši veido dažādu ēdienu garšu buķetes, kas patīkami pārsteigs arī izsmalcinātus gardēžus. Turklāt "Avalon" ir kustības "Brīvs no ĢMO" (brīvs no ģenētiski modificētas pārtikas) dalībnieks, kas ēdieniem garantē dabīgu garšu.

Restorāna ēdienkarte ir bagātīga – tajā pieejams plašs uzkodu, zivju un gaļas ēdienu klāsts visdažādākajām gaumēm.



PAVASARA SEZONAS ĒDIENKARTE


Maijs
Bisīšu-vistas filejas žuljens ar grauzdētu pilngraudu maizīti
EUR 5,70 / LVL 4,01
Dārzeņu- siera zupa ar bisīšu pelmeņiem un zaļumiem
EUR 5,00 / LVL 3,51
Garšaugos cepta mencas fileja ar pērļu grūbām spinātu aizdarā un bisīšu mērci
EUR 9,50 /  LVL 6,68


liveriga.com

  

Saistītie raksti

Pasaulslavenais šefpavārs Darils Bigs pārsteigs gardēžus Latvijā
Četru gadalaiku ledus veldzēs Tevi par visiem 100%
Mišelina restorānu eksperts „piešķir” zvaigzni restorānam Rīgā
Eksperti: sāls patēriņa samazināšanai jābūt globālai prioritātei
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts