Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.10.2016

Rudens Rīgas restorānu nedēļa jau nākamnedēl

Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.



RESTORĀNA "AVALON" PIEDĀVĀJUMS

Uzkoda
Silts krēmsiera un baraviku suflē ar lauku zaļumiem, ceptiem ķirštomātiem, grauzdētu maizi un garšaugu mērci

Pamatēdiens
Grilēta (vesela) zeltplekste ar estragona sviestu, spinātu-kartupeļu biezeni un sviestā pagatavotiem burkāniem

Deserts
Biezpiena muss ar medotu rudzu maizi, aveņu mērci, smiltsērkšķu bezē un karamelizētām ķirbju sēklām vai

Uzkoda
Rudens meža sēņu dzidrā buljonzupa ar sakņu dārzeņiem un garšaugiem

Pamatēdiens
Pīlādžu un kadiķogu glazūrā pasniegta cepta pīles krūtiņa ar ingverotiem āboliem, dzeltenajām bietēm, saldo sīpolu krēmu, violeto kartupeli un dzērveņu-sarkanvīna mērci

Deserts
Ābolu tarte ar ķirbju saldējumu, sāļo karameli un svaigām ogām




RESTORĀNA "B-BĀRS" PIEDĀVĀJUMS

Uzkoda
Galerts ar meža ezera karūsu, marinētiem patisoniem un kvasa novārījumu

Pamatēdiens
Brieža gaļas terīne ar biešu-brūkleņu biezeni un ķirbju drumstalojumu

Deserts
Lavandas krēms ar smiltsērkšķu glazūru




RESTORĀNA "ČARLSTONS" PIEDĀVĀJUMS

Uzkoda
Ceptu baraviku kārtojums
Latvijas karalisko sēņu kārtojums ar svilinātu puravu, grauzdētu rudzu maizi, gaisīgu sinepju krēmu, kviešu graudiem un nelielu devu kaņepju eļļas

Pamatēdiens
Brieža gaļas duets
Pašmāju gatavoti brieža gaļas kupāti ar grilētām briežu aknām, pasniegti ar kartupeļu-ceptu ķiploku biezeni, pārklāti ar karamelizētu sīpolu džemu un brūkleņu mērci

Deserts
Cidoniju drumstalkūka
Sīrupā pagatavotas cidonijas, cidoniju kēkss kopīgā garšu izpausmē ar skābā krējuma putām un griķu medu



  

Saistītie raksti

Garšu baudījum un ziemas tradīciju svinēšana UNESCO Pasaules mantojuma pērlē, Kuldīgā
Wi-Fi serviss nosaka viesnīcas kvalitāti
Lai Līgo svētku maltīte būtu droša
Dārzeņi un augļi ikdienas ēdienkartē
Viesnīcu klasifikācija atkarībā no to sniegto pakalpojumu klāsta


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts