Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Lolita Neimane: cik droša ir vistas gaļa Latvijas tirgū: bez hormoniem un antibiotikām?
Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas
VESTA OGĻU GRILA KRĀSNIS - ĀTRAS, DROŠAS UN KVALITATĪVAS
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
Kā pareizi uzglabāt maizi mitrā laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts