Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Uztura mācība. Produkti, kurus ieteicams ēst termiski apstrādātus
Starptautiskais mūzikas festivāls Summertime 2018 – aicina Inese Galante
Viesību galda klāšana un viesu vietu iedalīšana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts