Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Ziedkāpostu siera zupa (recepte)
Rudens Rīgas restorānu nedēļa no 12.-25. oktobrim
Jaunais Nespresso by KitchenAid® kafijas aparāts ļauj iegūt izcilu kafiju brīnišķīgā veidā
Kartupeļu laiviņas ar mizu- garšīgs jaunums no Farm Frites!
Galda piederumi: kura dakšiņa salātiem, kura – desertam?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts