Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai
Stoli vēstnieks Brents Lamberti demonstrē izsmalcinātus kokteiļus (receptes)
"Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
5 brīnumaini augļi, par kuriem jūs nezinājāt
Garšvielu kokteilis virtuvē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts