Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Izstāde “Tallinn FoodFest 2016” aicina profesionāļus un gardēžus
“BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns” 2014. gada vīni
Uztura speciāliste: gaļa ir efektīvāks dzelzs avots nekā augu valsts produkti
Kāpēc NEDRĪKST ATLIKT automatizācijas sistēmas ieviešanu Jūsu restorānā?
18. maijā seminārs- Gruzijas nacionālā virtuve


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts