Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.05.2018

No 7.05.18.- 13.05. 18.notiks Rīgas restorānu nedēļa

Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

 














 

  

Saistītie raksti

Uztura mācība. Maize- svarīgs ikdienas pārtikas produkts
Kobe beef
Padomi džentelmeņiem-kā dāvināt un pasniegt dzirkstošo vīnu
Pavārs, viesmīlis vai medmāsa
Skats nākotnē: Marcello Trentini par kontrastu virtuvi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts