Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.05.2018

No 7.05.18.- 13.05. 18.notiks Rīgas restorānu nedēļa

Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

 














 

  

Saistītie raksti

Vērtīgākie stiprie dzērieni pasaulē 2016. gadā
Džeimijs Olivers iesaka jaunu recepti-cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepums
Lai dzīvo stiprais kuņģa-zarnu trakts! Saruna ar prof. Anatoliju Danilānu.
HoReCa darbinieku darba specifika
Pārtikas un dzērienu izstāde SMAK 2020


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts