Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.05.2018

No 7.05.18.- 13.05. 18.notiks Rīgas restorānu nedēļa

Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

 














 

  

Saistītie raksti

Jūrmalas garšu festivāla pavāri ir apkopojuši gatavošanas mākslas tendences
Par godu Jāņiem īpaša picas recepte
Groziņi ar vaniļas krēmu un svaigām ogām (recepte)
2019. gadā sasniegts augstākais ārvalstu ceļotāju skaits un izdevumu apjoms Latvijā
Gandrīz 2 tūkstošus gadu sena tējas recepte pret gripu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts