Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

31.03.2018

Četras glazūras dekorēšanai

1.Balta cukura glazūra
Sastāvs:

Pūdercukurs - 1 glāze
Silts ūdens - 3 ēd.k. 
Vaniļas ekstrakts - 1 tējkarote.

pagatavošana:

Izsijāt pūdercukuru caur sietu. Pieliet ūdeni un pievienojiet vaniļu.
Maisot, uzsildīt līdz 40 ° C.

2. Olbaltuma glazūra

Sastāvs:
Olas baltums - 1 gab.
pūderCukurs - 350-400 g
Citronu sula - 1 tējkarote.

pagatavošana:

Olas baltumu lej tīrā, sausā traukā un puto, līdz iegūst  stingras putas. Pirms putošanas olas jāpatur aukstumā, tad putas labāk un ātrāk veidosies.
Tad pievieno citronu sulu un pūdercukuru. Visu saputo. Smalkākiem ornamentiem pūdercukuru jāliek vairāk.

3. Krāsaina cukura glazūra

Sastāvs:

Cukurs - 2 glāzes
Ūdens 75 ml
Augļu sīrups vai pārtikas krāsvielas - pēc garšas

pagatavošana:

Sajauc ūdeni ar cukuru un uzvāra. Vārīt līdz šķidrums iegūst medus konsistenci, tad ļauj tam atdzist 30 minūtes.
Sakult līdz masa iegūst baltumu. Pievienojiet sīrupu vai krāsvielas, samaisiet.




4. Šokolādes glazūra

Sastāvs:

Cukurs - 1 glāze
Tumšais kakao pulveris - 1 tējkarote.
Ūdens - 0,5 glāze

pagatavošana:

Sajauciet ūdeni un cukuru, vāriet, līdz sīrups ir biezs.
Pievieno kakao, maisa un atdzesē līdz 60 ° C. Tad dekorēji.














  

Saistītie raksti

Bocuse d’Or Latvijas komandas atbalsta vakariņas
Skats nākotnē: Marcello Trentini par kontrastu virtuvi
Kaspara Jansona TOP 3 tendences šajos Ziemassvētkos
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī
Jaunums – ekoloģiski trauki līdzņemšanai no kvalitatīva kraft papīra!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts